16 Şubat 2011 Çarşamba

Özel Şişli Terakki Lisesi mezûnu Burak Çevik, Oğuzcan Önver'e takıyor!

Oyun'un notu: Aşağıdaki yazıyı(?!), Bulunmaz Kültür Merkezi sanatçılarından Oğuzcan Önver'in sitesinden alarak yayınladık. Ancak, Burak Çevik, o kadar dağınık bir yazar(?!) ki ve o kadar anlamsız bir dille ifadelerde bulunuyor ki, onun o sayıklamalarını, ister istemez düzelterek yayınlamak zorunda kaldık. Burak Çevik'in saçma sapan yazısının özgün halini okumak isteyenler, kaynak link olarak sunduğumuz Oğuzcan Önver'in sitesine bakabilirler. Ayrıca Kahverengi sözler bize ait!


***


Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi'nde yetişmiş olduğu için, kendisine "Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Lisesi çocuğu" diye hitap etmeyi gayet uygun gördüğümüz Burak Çevik, halk sanatçısı Oğuzcan Önver'e kafayı takmış durumda! (HB)



***


Burak Çevik, hakkında yazdığım yazılara cevap vermek yerine, twitter üzerinden saçmalıyor!


Çocuğun teki (Oğuzcan Önver) çektiği boktan kısa filmini kaynak göstererek benim deneme kısam olan 1kitabın2yüzü'ne çalıntı diyormuş.

Ben çalsam, Truffaut'dan çalarım; senden mi çalacağım be çocuk? Filminde iki bakisma var diye tüm bakışma olan filmler senden çalıntı sanırım.

Biyografimde böcek-kırmızı, acınası, tuz, 1 kitabın 2 yüzü'nü yazmadım- zaman geçsin 3 imza ve beklerken'de kalkacak.

Sanırım son günlerde bana takmış, eleştirilerime alınmış bir yönetmen adayı var- çamuru atarsın izi kalır ama bu umrumda olmaz.

Bazen onurlu, edepli olmak gerekir ki önemsenesin. Başkalarının üzerinden çenesiyle bir yere gelenler kalıcı olamaz.

Buraya hakkında son yazışımdı, son cevaplarım- Sana kalıcı olmanın yakışacağına inanıyorum, sonraki projelerinde başarılar.

@ reklamını yapmaya çalışan zamanında kolladığım edepsiz, başarısız yönetmenn, yazarın biri-uğraşmaya değmez kısaca, dengim değil.

@ dövelim mi çocuğu: P

@ sdknfşslfa siktir et, takılsın kendi halinde. Okuması zevkli oluyor.

Bakınız: Burak Çevik

(Kaynak: Yazan Yöneten Oğuzcan Önver)