18 Kasım 2013 Pazartesi

Bulunmaz avukatlardan sonra YARGIÇLARA da yol göstermeye başladı!

YARGITAY İLGİLİ DAİRESİNE GÖNDERİLMEK ÜZERE

T.C.
İSTANBUL
35. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA

DOSYA NO: 2013/311 Esas

KARAR NO: 2013/558

KONU: Gülhan Avşar Demirkanlı adlı şahsın, adalete, hakka, hukuka, kanuna ve de mevzuata aykırı bir biçimde açtırdığı "KAMU DÂVÂSI" sürecinin yeniden ele alınarak ve 1100 kişilik "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" ile birlikte ilişkilendirilerek değerlendirilmesi istemi.


1 - Sayın Gülhan Avşar Demirkanlı, sahibesi olduğu Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt ve İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Hilmi Zafer Şahin ve Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik ve saydığım bu kişilerden önce bu kurumlarda bulunan kişiler üzerinde nüfuz kullanıp 1100 kişilik "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" düzenleyerek bu kampanyayı 2009 yılında kendi dergisinde yayınlayarak, "BASIN YOLUYLA HAKARET SUÇU" işlemiştir. Böylece DT Genel Müdürü Mustafa Kurt ve İBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Hilmi Zafer Şahin ve de KBBŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik mutlaka dinlenilmelidir.


2 - Sayın Yargıç Füsun Alca "neden - sonuç ilişkisi" ve "diyalektik hukuk" mantığını gözardı ederek, benim hakkımda açılabilen bütün "KAMU DÂVÂSI" süreçlerini, hep benim aleyhime sonuçlandırarak, nesnel yargılama anlayışına aykırı davranmıştır... Sayın Gülhan Avşar Demirkanlı'nın yanı sıra, Kemal Aydoğan, Mustafa Şükrü Demirkanlı ve Nihat Haluk Bilginer adlı şahısların lehine ve benim aleyhime olarak karar verebilen İst. 35. Sulh Ceza Mahkemesi Sayın Yargıcı Füsun Alca, "SOMUT BİLİRKİŞİ RAPORU" ile yargılamayı nesnelleştirebilmek yerine, öznel duygularla hareket edip hukuka aykırı karar verebilmiştir.


3 - Benim hakkımda, adalete, hakka, hukuka, kanuna, mevzuata aykırı bir bağlamda verilen "sorunlu karar"ın "Sayın Yargıtay" tarafından bozulmasını arzu ediyorum... Eksik, hatâlı ve hattâ yanlış olarak verilen "bu karar"ın da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitmeden "Sayın Yargıtay" tarafından âdil bir biçimde sonuçlandırılmasını diliyorum...


SONUÇ VE İSTEM:
Yukarıda yalnızca üç madde hâlinde özetlediğim nedenlerle, adaletsiz, haksız, hukuksuz, kanunsuz bir biçimde verilen kararın düzeltilebilmesini saygılarımla arz ve talep ederim. 19/11/2013


HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ