5 Ocak 2014 Pazar

Bulunmaz, Asılsız İhbarcı Mustafa Demirkanlı'yı savcıya şikâyet ediyor!

T.C.
İSTANBUL
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA

ŞİKÂYET EDEN: HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ
T.C. KİMLİK NO: 50482204038
ADRES: Ali Baba Türbe Sokak No: 13/8 Çemberlitaş, İstanbul
TELEFON: 0532 642 88 57   / 0212 513 47 32   
FAKS: 0212 513 47 33
E-POSTA: tiyatroyun@gmail.com

ŞİKÂYET EDİLEN: MUSTAFA ŞÜKRÜ DEMİRKANLI
ADRES: Reha Yurdakul Sok. No: 28/1 Billur Ap. Şişli-İstanbul
Gülbağ Mh. Şahinler Sk. No: 42 D. 10 Mecidiyeköy - İstanbul
TELEFON: 0212 216 75 20   
E-POSTA: tiyatrodergisi@gmail.com

SUÇ: Sesli, Yazılı veya Görüntülü İleti (Şüpheli Mustafa Şükra Demirkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü yaptığı Aylık Tiyatro... Tiyatro... Dergisi İnternet sitesi www.tiyatrodergisi.com.tr) ile Hakaret, İftira, Suç Uydurma, Tehdit (TCK 106, 125, 267, 271)
SUÇ TARİHİ: 01.01.2014
SUÇ BELGESİ: http://tiyatrodergisi.com.tr/?p=879

AÇIKLAMALAR:

1 - Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olduğu Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin web sitesi www.tiyatrodergisi.com.tr sitesinde, beni karalayan, benim kişilik haklarımı, haysiyetimi, onurumu, saygınlığımı rencide eden düzeysiz ve insan haklarına aykırı bir yazı yazıp, yayınlamıştır. Başta aşağı demagoji, dezenformasyon, karalama ve saptırma teknikleriyle kaleme alınmış olan bu yazı okunduğunda, durum derhal anlaşılacak ve Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, suç eylemine uygun düşen Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddeleriyle kovuşturulup, ceza alacaktır. Ben bu kanıdayım. Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, sadece benim önerdiğim yasa maddelerini ilga ve imhâ etme eylemiyle sınırlı kalmayarak, "ADLİYEYİ GEREKSİZ YERE MEŞGÛL ETME" eylemine de eğilim göstererek, beni ikide bir şikâyet etmesine karşın, bâzı şikâyetleri "ASILSIZ İHBAR" diye nitelendirilebilecek bir statü kazanmıştır. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu'na "ASILSIZ İHBAR" yapan Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, Sayın Savcı Halûk Gedikli'nin yerine müdahalesiyle "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DÂİR KARAR" ile bertaraf edilmiştir. Kendisini hiç ilgilendirmeyen, kendisine karşı en küçük bir suç içermeyen bir konuda yaptığı "ASILSIZ İHBAR" için, lütfen şu belgeye bakınız: 
(http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/07/aslsz-ihbarc-lincci-demirkanl-bulunmaz.html)

"SORUŞTURMA NO: 2013/72962 - KARAR NO: 2013/30165"

(Yapılmış savcılık şikâyeti bulunduğu için, bir bilgi olarak sunuyorum.)

2 - Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt'tan ve İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Hilmi Zafer Şahin'den ve Kocaeli Şehir Tiyatroları Mehmet Çevik'ten sürekli olarak reklâm (PARA) desteği alan Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, adlarını saydığım resmî kurum yöneticilerinden aldığa cesaret ve destekle, benim hakkımda 1100 imzalı "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" düzenlemiştir. Bunu da bir bilgi olarak sunup, linkini veriyorum: www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm

3 - Bana, aileme, yakın çevreme, meslekî ve sanatsal ortamıma zarar vermek için elindeki tüm resmî ve gayriresmî olanakları kullanmaktan geri durmayan Şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, yukarıda suç tarihi ve suç belgesini sunduğum eylemiyle bana şunları da söyleyebilmiştir:

a) "Hakkında çok sayıda dava açılan, çok sayıda kesinleşmiş yargı kararı bulunan H. Hilmi Bulunmaz"

ŞÜPHELİ, "ÇOK SAYIDA" DEMESİNE KARŞIN, HAKIMDA KESİNLEŞMİŞ "ÇOK SAYIDA KESİNLEŞMİŞ YARGI KARARI"NI OKURLARA SUNMAYARAK, OKURLAR ÜZERİNDEN BANA İFTİRA ATMIŞ OLUYOR!

b) "Kuyumcu Bulunmaz da genel sorunların bir parçasıymış, (...) altın, dolayısıyla vergi kaçırıyormuş..."

ŞÜPHELİ, ALTIN KAÇAKÇISI OLDUĞUMU İDDİA EDEREK, BENİM KİŞİLİK HAKLARIMI ÇİĞNEMEKLE BİRLİKTE, BANA HAKARET EDİP, ŞAHSIMA İFTİRA ATIYOR. DOLAYLI YOLLARDAN, "SENİ İHBAR EDERİM!" MANTIĞIYLA BENİ TEHDİT EDEREK, HAKKIMDA "SUÇ UYDURMA" OLUŞTURUYOR!

c) 
"'Kuyumcu Dünyası Dergisi'nde meslektaşlarının gayri resmi faaliyetlerini ihbar ediyormuş!"

ŞÜPHELİ, YALAN BEYANDA BULUNARAK, BU BEYANIYLA OKURLARINI KANDIRDIĞI GİBİ, BENİM HAKKIMDA KÖTÜCÜL PROPAGANDA YAPARAK, BENİM "ASILSIZ İHBARCI" OLDUĞUM İZLENİMİ VERİYOR. OYSA, KENDİSİ "ASILSIZ İHBARCI"DIR. "ASILSIZ İHBARCI" OLDUĞU, SAYIN SAVCI HALÛK GEDİKLİ TARAFINDAN SAPTANMIŞTIR.

ç) "Bu yazısında (...) torna ucu ve parayı gayri resmi yoldan transfer ettiğinden bahsediyormuş."

ŞÜPHELİ, BİR DURUM SAPTAMASI İÇİN (YAZAR OLMAM NEDENİYLE) YAZDIĞIM YAZIYI, BİREBİR GERÇEKMİŞ GİBİ DUYUMSATARAK, BENİ "KAÇAKÇI" GİBİ ANLATMAKTADIR!

d) "Bu kadar gerçek dışı beyanda bulunan biri uluslararası elmas kalemleri taciri..." 

ŞÜPHELİ, BENİM BEYANLARIMI "GERÇEK DIŞI" DİYE NİTELERKEN, (ŞİMDİLİK KAYDIYLA KENDİSİ HAKKINDA AÇTIRDIĞIM YEDİ "HAKARET, İFTİRA, TEHDİT" DÂVÂLARINDAN ÇEKİNDİĞİ İÇİN) ASLINDA "YALANCI" DEMEK İSTEMEKTEDİR. KENDİSİNİN TESCİLLİ YALANCI OLDUĞUNU ANLAYABİLMEK İÇİN, ÖZEL SORUŞTURMA BÜROSU'NA YAPTIĞI "ASILSIZ İHBAR, SAHTE İHBAR, YALAN İHBAR" İNCELENEBİLİR!

e) "Davalarında zaman zaman 'ben ülkeme döviz kazandırıyorum' açıklamalarında bulunan Sosyalist Bulunmaz, mevcut yasalara aykırı eylemde bulundu..."

ŞÜPHELİ, NE ZAMAN VE HANGİ KOŞULDA "MEVCUT YASALARA AYKIRI EYLEMDE BULUNDU"ĞUMU BELİRTMEDEN, OKUR ÜZERİNDE, BENİM "YAZARLIK NAMUSU" ANLAYIŞINI İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTİYOR! 

f) "Bir insan art arda bu kadar gerçek dışı bir beyanı nasıl yapabilir?"

ŞÜPHELİ, BU SÖZÜYLE, "BANA SERİ HÂLDE YALAN SÖYLEYEN KİŞİ" MUAMELESİ YAPIYOR. BU, "HAKARET"TİR, "İFTİRA"DIR, "SUÇ UYDURMA"DIR, "TEHDİT"TİR!

g) "Coşkun Büktel bütün  bu gerçekliğe gözlerini kapatarak bu arkadaşını nasıl savunabilir?"

ŞÜPHELİ, SADECE BENİ DEĞİL, ARKADAŞIM COŞKUN BÜKTEL'İ DE İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTEMEKTEDİR. BÜKTEL, YARGI YOLUNA GİTMEYİ PEK SEVMEDİĞİ İÇİN, ONA BÜYÜK ZULÜM UYGULAMAKTADIR!

ğ)  "Yargı makamları tarafından kayda alınan bu videolar silinse dahi her iki şahsın ve videoyu yayımlayan Cemalettin Bulunmaz’ın sorumluluktan kaçamayacakları da ifade edilmekte. Bir anda yüzlerce ceza ve tazminat davası ile karşı karşıya kalma olasılıkları bulunan bu iki şahsın bundan sonraki yayın çizgisi merak edilmekte."

ŞÜPHELİ, SADECE YAKIN ÇEVREMİ DEĞİL, AİLE BİREYLERİMİ DE İŞİN İÇİNE KATARAK, OĞLUM CEMALETTİN BULUNMAZ HAKKINDA DA ASILSIZ İHBARLARDA BULUNARAK, OKURLARINI ALDATMAKTADIR!

h) "'Soruşturmanın gizliliğini ihlal', 'yargı görevini kullananı etkileme' suçları da dahil olmak üzere çok sayıda birlikte ve tek tek şüpheli olarak soruşturmaları devam etmekte."

ŞÜPHELİ, KENDİSİ SORUŞTURMANIN GİZLİLİĞİ İLKESİNİ İHLÂL EDİP, KENDİSİ YARGI GÖREVİNİ KULLANANI ETKİLEME SUÇLARI İŞLEMEKTEDİR. KOVUŞTURMA AŞAMASINDA BUNLARI TEKER TEKER AÇIKLAYACAĞIM!

ı) "Hukuk Mahkemesi’ndeki ilk duruşma sonrası H. Hilmi Bulunmaz'la birlikte çekmiş ve yayımlamış oldukları video da  avukatlar tarafından çok yönlü incelenmekte."

ŞÜPHELİ, İKİDE BİR "AVUKATLAR, AVUKATLAR" DEMESİNE KARŞIN, ŞİMDİYE DEK TUTTUĞU BİRÇOK AVUKATI, BU ŞAHSIN VEKİLLİĞİNİ YAPMAMAKTADIR. ÖRNEKSE, AVUKAT BURHAN GÜN, AVUKAT REYHAN KAYIŞLI, AVUKAT VOLKAN EKER!

i) "Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesi’nde kesin kararla sonuçlanan ve H. Hilmi Bulunmaz’ın mahkum olduğu dava sonrası Levent Çağlayan’ın açtığı 25.000 TL’lik davanın ön soruşturması devam ederken, Mustafa Demirkanlı ve Gülhan Demirkanlı’nın açtığı ve biri ilk, diğeri 2 nci celsede sonuçlanan ve H. Hilmi Bulunmaz’ın 'kesin' hükmünde kararla mahkum olduğu davalara yönelik, tazminat davaları da önümüzdeki hafta açılacak."

ŞÜPHELİ, HENÜZ YARGITAY AŞAMASINDA BULUNAN TRABZON 3. SULH CEZA MAHKEMESİ DOSYASIYLE İLGİLİ OLARAK YARGITAY'I ETKİLEMEK İSTEMEKTEDİR! DİĞER DOSYALARLA İLGİLİ OLARAK DA TAM VE TÜM BİR BETİMLEMEDE BULUNMAYARAK, YİNE YARGIYI ETKİLEME FAALİYETİ GÖSTERMEKTEDİR!

j) "Hukuk Mahkemesi'nde dava açmak için gerekli harcın yeterli olması nedeniyle H. Hilmi Bulunmaz tarafından 100.000-200.000 TL’lik davalar açılmakta, dava açmanın yeterli olduğunu düşünen -yakın arkadaşı Coşkun Büktel tarafından Hukuk Prof’u olarak tanımlanan- Bulunmaz’ın açmış olduğu davaların sonucundaki kararlarla birlikte öğreneceği çok şey olduğundan hareketle, Bulunmaz’ın Ordinaryüs olacağı şakaları da yapılmakta."

ŞÜPHELİ, SADECE "KAMU HUKUKU DÂVÂSI" YÜRÜTEN CEZA YARGIÇLARINI DEĞİL, "MANEVÎ TAZMİNAT DÂVÂSI" YÜRÜTEN HUKUK YARGIÇLARINI DA TÖHMET ALTINDA BIRAKMAKTADIR!

k) "Avukatların kendi davalarına neden bir başka avukatla girdiklerine de bir anlam veremeyen, “korktular, kaçtılar, dilekçe yazmasını bile bilmiyorlar” diye dalga geçen Bulunmaz’ın bu konuda da öğrenecekleri olduğu bilinmekte."

ŞÜPHELİ, ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERME MANTIĞIYLA HAREKET EDEREK, ÖRNEKSE İSTANBUL 21. VE 25. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDE SÜREN DÂVÂLARI ETKİLEMEK İSTEMEKTEDİR!

l) "Durup dururken avukatlara yönelik hakaretamiz yayınlar yapan, sonra da 'beni dava ediyorlar' diyen Bulunmaz avukatlara yönelik hakaretamiz yayınlarına devam etmekte, her yayını hakkında yeni suç duyurusunda bulunulmakta, hukuk davaları açılmakta ve açılmaya devam edeceği avukatlar tarafından dile getirilmekte."

ŞÜPHELİ, AVUKATLARA NE ZAMAN, NEREDE "HAKARET" ETTİĞİMİ BELİRTMEDEN, TİYATRO KAMUOYUNU, SAVCILARI, YARGIÇLARI OLUMSUZ YÖNDE ETKİLEYİP, BENİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTEMEKTEDİR!

m) "Facebook ve twitter'da Yayın Yönetmenimiz Mustafa Demirkanlı hakkında yapmış oldukları gerçek dışı yayınları bu güne kadar muhatapları önce ikaz edilmiş, hakeretamiz yayınlarını durdurmadıkları durumlarda Cumhuriyet Savcılıkları'na şikayette bulunulmuştu."

ŞÜPHELİ, BENİM "FACEBOOK"DA YAYIN YAPTIĞIMI SÖYLEYEREK, "HAKARET, İFTİRA, SUÇ UYDURMA, TEHDİT" SUÇLARI KAPSAMINA GİREBİLECEK BİR YANLIŞLIK İÇERİSİNE DAHİL OLMAKTADIR!

n) "Bugünden itibaren, ikazları ciddiye almadıkları için, ikaz edilmeden doğrudan şikayette bulunulacak. Hakaret ettikleri iddiasıyla haklarında yapılan şikayetler, her tekrarladıklarında yeni bir suç oluşturduğu için tekrar tekrar hem şikayet edilecek hem de hukuk davaları açılacak… Bu iki şahıs bir kez dava açıldıysa ya da şikayette bulunulduysa artık o hakaretamiz cümlelerini istedikleri gibi ve istedikleri kadar kullanabileceklerini sanmaktalar, bu günden sonra yapılacak şikayetlerle Hukuk Prof.'u oldu dediği yakın arkadaşı Bulunmaz'la birlikte Büktel de mer'i hukuk hakkında daha fazla bilgi sahibi olacak…"

ŞÜPHELİ, SÜREKLİ OLARAK ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERİP, ADALETİ, HAKKI, HUKUKU, KANUNU, MEVZUATA BİR "TEHDİT" ÖGESİ OLARAK KULLANMAKTADIR!

Yukarıda harf maddeleriyle sıraladığım iddialar ya asılsız, ya saptırılmış yada cımbızlama yöntemiyle dezenformasyon sağlanmıştır. Bu yayının, "3000 tirajlı" olduğu iddia edilen bir derginin İnternet organında tiyatro ortamında yapılması nedeniyle, kişiliğime saldırılmış, onur ve saygınlığım ile alay edilmiş, kırk yılı aşkında tiyatro sanatçısı ve profesyonel tiyatro sahibi olmam nedeniyle büyük manevî sıkıntı oluşturmuştur. Örnekse, hiçbir zaman için www.facebook.com sosyal paylaşım sitesine üye olmadığım, neredeyse hiçbir zaman girip saatlerce gezinmediği hâlde, açık açık "YALAN" söyleyen şüpheli Mustafa Şükrü Demirkanlı, her zaman yaptığı gibi yine dezenformasyon yöntemiyle beni tiyatro kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışmıştır. 

4 - Tiyatro... Tiyatro... Dergisi Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sayın Mustafa Şükrü Demirkanlı, tek başına ve yalnız hareket etmeyip, tam 1100 şahsiyetli bir "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" örgütüyle birlikte hareket ederek örgütlülüğe katkı sunuyor kanaatindeyim. İşbu örgütün yönetici kadrosu Tiyatro... Tiyatro... Dergisi yönetenlerdir. Bunlara ceza ve hukuk dâvâları açtım:

İSTANBUL 2. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2012/663
İSTANBUL 2. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/523
İSTANBUL 8. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/843
İSTANBUL 12. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/664
İSTANBUL 22. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/551
İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2012/943
İSTANBUL 24. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ - 2013/201
İSTANBUL 40. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ 2023/399
İSTANBUL 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2012/481
İSTANBUL 9. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/423
İSTANBUL 23. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/205
İSTANBUL 23. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/230
İSTANBUL 24. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/205

Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin yönlendirdiklerinin dâvâları:

İSTANBUL 1. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2010/8930
İSTANBUL 2. SULH CEZA MAHKEMESİ
İSTANBUL 3. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2010/8
İSTANBUL 7. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2011/217
İSTANBUL 12. SULH CEZA MAHKEMESİ
İSTANBUL 15. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2012/899
İSTANBUL 27. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/166
İSTANBUL 28. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2011/469
İSTANBUL 35. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2011/3131
İSTANBUL 35. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2011/3218
İSTANBUL 35. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2013/268
İSTANBUL 35. SULH CEZA MAHKEMESİ
İSTANBUL 9. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ -2010/337
İSTANBUL 9. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ - 2010/445
İSTANBUL 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ -  2010/278
İSTANBUL 8. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ 2013/400
İSTANBUL 10. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2012/650
İSTANBUL 20. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/167
İSTANBUL 25. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2013/78
KADIKÖY 1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ - 2010/236
ANADOLU 40. SULH CEZA MAHKEMESİ -  2013/854
KARŞIYAKA 3. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2012/289
KARŞIYAKA 3. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2011/536
KARŞIYAKA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ - 2012 / 597
TRABZON 3. SULH CEZA MAHKEMESİ - 2012/256
MANİSA SOMA SULH CEZA MAHKEMESİ -  2011/578

Ayrıca karşılıklı olarak onlarca soruşturma (Bâzı örnekler):


DEMİRKANLI'NIN HAKKIMDA YAPTIĞI "ASILSIZ İHBAR":

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu - Soruşturma No: 2013/72962 - Karar No: 2013/30165)

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/53606

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/58063
İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/72343
İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/88004
İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/102971
ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI - 2013/75791

HUKUKÎ NEDEN: Hakaret, İftira, Suç Uydurma, Tehdit (TCK 106, 125, 267, 271)

BİRİNCİ DELİLLER:
1 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2014/01/h.html
2 - http://tiyatrodergisi.com.tr/?p=865
3 - http://tiyatrodergisi.com.tr/?p=879
4 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/07/aslsz-ihbarc-lincci-demirkanl-bulunmaz.html
5 - www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm
6 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2014/01/bulunmaz-savc-hakan-avsar-affetse-bile_1.html
7 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_3885.html
8 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/aslsz-ihbarc-demirkanlnn-avukat-reyhan.html
9 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2014/01/blog-post_1627.html
10 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2014/01/blog-post_9914.html
11 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_8242.html
12 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_7084.html

İKİNCİ DELİLLER:
1 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/demirkanl-vekili-reyhan-kaysl-hukuki.html
2 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/aslsz-ihbarc-demirkanlnn-avukat-reyhan.html
3 - http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=Reyhan+Kay%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1&max-results=20&by-date=true
4 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_6523.html
5 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_23.html
6 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/bulunmaz-2500000-tl-isteyen-avukat_22.html
7 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_4082.html
8 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_5809.html
9 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/t.html
10 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/esatoglu-taciz-suclamasyla.html
11 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/09/blog-post_8179.html
12 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/09/bulunmaz-avukat-reyhan-kayslya-hukuk.html
13 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/07/aslsz-ihbarc-lincci-demirkanl-bulunmaz.html
14 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/09/blog-post_25.html
15 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/08/bulunmaz-ismail-can-tortopa-11000000.html
16 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/08/blog-post_16.html
17 - www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm
18 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_9584.html
19 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_8388.html
20 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/blog-post_704.html
21 - http://tiyatroyun.blogspot.com/search?q=%22ENTELEKT%C3%9CEL+VE+HUKUKSAL+L%C4%B0N%C3%87+KAMPANYASI%22&max-results=20&by-date=true
22 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_3364.html
23 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/blog-post_9584.html
24 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/12/bulunmaz-reyhan-kayslnn-muvekkili_6275.html
25 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_4869.html
26 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/gulhan-demirkanl-ve-vekili-av-reyhan.html
27 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_4139.html
28 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_1451.html
29 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_3885.html
30 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/11/blog-post_4799.html
31 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/bulunmaz-avukatlktan-para-kazanan.html
32 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/bulunmazdan-10-sulh-ceza-mahkemesi_26.html
33 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/blog-post_3938.html
34 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/bulunmaz-demirkanlnn-yalanclgn.html
35 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/yargc-fusun-alca-her-davada-bulunmaz.html
36 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/10/bulunmazdan-eksik-karar-veren-sulh-ceza.html
37 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/09/demirkanl-bulunmazn-istedigi-10000000.html
38 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/08/demirkanl-ailesi-vekili-av-reyhan.html
39 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/08/blog-post_4971.html
40 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/07/bulunmazn-demirkanldan-5000000-tl.html
41 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/2-ve-10-sulh-ceza-mahkemelerindeki.html
42 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/kuyumcuya-bir-mahkumiyet-daha-asl.html
43 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/blog-post_334.html
44 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/2-ve-10-sulh-ceza-mahkemelerindeki_18.html
45 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/bulunmaz-av-reyhan-kayslnn-savundugu_7732.html
46 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/blog-post_9655.html
47 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/06/blog-post_5650.html
48 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/05/av-reyhan-kaysl-istanbul-27-sulh-ceza_469.html
49 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/05/blog-post_5270.html
50 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/05/lincci-sahslarn-actg-davalara-reyhan.html
51 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/05/blog-post_2600.html
52 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/04/avukatlara-guvenmedigi-icin-durusmaya.html
53 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/04/demirkanl-lemiden-aldg-reklam-para-ile.html
54 - http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/01/t.html
55 - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6epqW6AdhM8J:www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php%3Fhng%3D3810+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr
56 - http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:yb_f8-kaiLEJ:www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php%3Fhng%3D3876+&cd=2&hl=tr&ct=clnk&gl=tr
57 - Ve başkaları...

SONUÇ VE İSTEM: Yukarıda "sıraladığım nedenler" ile kendisinden şikâyetçi olduğum ve kesinlikle uzlaşmak istemediğim Mustafa Şükrü Demirkanlı adlı şahsiyet hakkında "gerekli soruşturma"nın yapılmasını ve cezalandırılması için "KAMU HUKUKU DAVASI" açılabilmesine karar verilmesini yüksek saygılarımla arz ve talep ederim... 06.01.2014

ŞİKÂYETÇİ

HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ

EKLER:
1 - "H. Hilmi Bulunmaz Ve Coşkun Büktel'in Yargılanma Süreci"
2 - Bulunmaz, "ASILSIZ İHBARCI" Mustafa Demirkanlı'yı çok sert yanıtladı!
3 - Ve diğerleri...