17 Mart 2014 Pazartesi

İsmail Can Törtop, Mehmet Cemalettin Bulunmaz'ı da LİNÇ'e bulaştırdı!

T.C.
İSTANBUL
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA


SORUŞTURMA NO: 2013/168583


KONU: İsmail Can Törtop'un eleştiriyi HAKARET sayıp şikâyet etmesi

1 - Kendisi hakkında hemen hemen hiçbir net bilgiye sahip olmadığım, sadece babama karşı hep "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" düzenlediğini bildiğim İsmail Can Törtop benim hakkımda nasıl olur da bir "HAKARET SUÇU" şikâyetinde bulunur?... Asla anlamış değilim!

2 - Sahibi olduğu İnternet sitesini, insanlar hakkında karalama yapmak için kullandığını sandığımız Sayın İsmail Can Törtop, tiyatro alanındaki başarısızlığını örtebilmek için, 1100 kişilik bir örgütlenme içerisine girip babama ve Coşkun Büktel'e karşı sürekli olarak "kötücül emel"le saldırı eyleminde bulunmasına karşılik, onun hakkında pek olumsuz düşünce geliştirmedik... Kendisinin hakkımda bir suçlamada bulunması sonucu maddî ve manevî tazminat dâvâları açma haklarımız saklı kalmak üzere, kendisini "DÂVÂ VE ŞİKÂYET" etmek istiyorum. Mevzuat elverirse, burada "dâvâcı ve şikâyetçi" olduğumu kayıt altına aldırmak istiyorum.

3 - Bu yazı, herhangi bir ön bilgi alınmadan, kısa bir telefon konuşması sonucunda edindiğim ipuçları yardımıyla yazıldığı için, gerek duyarsam, Sayın Savcı'ya daha ayrıntılı "savunma metni" sunmayı düşünüyorum.

SONUÇ VE İSTEM: Bu nedenlerle, İsmail Can Törtop'un şikâyetinin anlamsızlığı göz önünde bulundurularak, "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA DÂİR KARAR" ile dâvânın kapanmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ediyorum. 17 Mart 2014


MEHMET CEMALETTİN BULUNMAZ