11 Haziran 2014 Çarşamba

Bulunmaz, Büktel'le girdiği tartışma sürecini unutturmamaya çok kararlı!

Oyun'un notu: Açıklama yoksunu, dil bilincinden habersiz ve Türkçe özürlü, TV dizisi senaryo doktoru, çakma yazar Coşkun Büktel'in yazım yanlışlarını düzeltmek dışında bu yazışmaya herhangi bir müdahalemiz olmadı. Özgün hâlini okumak isteyenler, twitter sitesinden bakabilirler!

***


Hilmi Bulunmaz Bulunmaz yaptığı âdeta tüm tiyatral etkinlikleri Büktel'e haber veriyor!


 http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/blog-post_2182.html 


http://facebookbatakligi.blogspot.com/2014/05/facebook-logo-email-or-phone-password.html


pic.twitter.com/CeGwnV9SiT


Coşkun Büktel ‏- Biz Hilmi'yle sık ve uzun konuşuruz. Lâf arasında bu çalıştaydan bahsetmiş ve bir kulağımdan girip öbür kulağımdan çıkmış olabilir. Ben ilgilenmediğim konuları ânında unuturum. Ama Hilmi net biçimde "Ben Mudanya'ya gidiyorum" deseydi bu beni ilgilendirirdi ve unutmazdım. Unutsam da hatırlatıldığında hatırlardım. Hilmi'nin Mudanya'ya gittiğini okuduğumda benim için sürpriz oldu. Ama Endonezya veya Brezilya'ya veya düzinelerle başka yurt dışı gezilerine gittiğine ilişkin herhangi bir haberi okumak bana asla sürpriz olmadı. Çünkü hepsini önceden net olarak haber vermişti. Mudanya'ya gitmesi, hepsinden farklı sürpriz bir haber, şaşırmam ve üstünde konuşmamız gerekirdi. Hilmi haberi bana ya vermedi ya da sezdirmeden verdi. Benim için başka bir açıklaması yok. Önemi de yok. haber vermek zorunda değil ki...


Hilmi Bulunmaz ‏- Ben, tiyatroyla ilgili âdeta tüm etkinliklerimi Büktel'e haber veriyorum. Bunu da vermiştim. Haber vermek zorundaydım. Verdim!


Coşkun Büktel ‏- Umarım beni yalancılıkla (veya bunaklıkla) suçlayan bu saçma ısrarın, bilmediğim çirkin sebepleri yoktur.


Hilmi Bulunmaz - Suçlamıyorum! Somut gerçeği söylüyorum! Sen ısrar ettikçe, ben de "yalancılıkla (veya bunaklıkla") suçlamadan ısrar edeceğim!!!


Coşkun Büktel ‏- Beni ısrar etmen değil, yalnızca yalancılık veya bunaklııkla suçlaman  ve muhtemel sebepleri ilgilenndiriyor.


Hilmi Bulunmaz ‏- Benim, "yalancılık veya bunaklıkla suçlama" gibi bir niyetim asla ve kesinlikle yok! Konuştuklarımızı, unuttuğun kanısındayım!


Coşkun Büktel ‏- Ben unuttuğum şeylere unuttum, derim. Unutmadım diyorsam ve neden unutmuş olamayacağımı gayet güzel açıklamışsam, bunun tersine (ve hiç gerekli değilken) yapılmış bir açıklama, senin niyetinden bağımsız olarak, beni yalan ya da bunaklıkla suçlar. Sen bunu +


Hilmi Bulunmaz ‏- Unutulanlar belirtildikten sonra anımsanmıyor ve unutma süreci devam ediyorsa, anımsatmanın bir "YALAN" olduğu düşünülüyordur.


Coşkun Büktel anlayamayacak biri değilsin. O yüzden beni suçlamadığın mavalını bırak. Suçlamasan da suçluyorsun! Bunun nedenleri hakkında endişeliyim. Dramatik katmanların makrokinetik panasomatizmini bırak. Herşey çok açık.


Hilmi Bulunmaz Sözcükleri, okurların anlayışına güvenerek, niyetimi belli etsin diye yazıp yineliyorum: "yalan yada bunaklık"la suçlamıyorum! Seni anlıyorum. "Maval" bana göre değil. Ortada somut durum var! Ben, "unuttun" diyorum. Sen, "yalan ya da bunaklık" diyorsun!


Coşkun Büktel ‏Bana açıkça "Ben Mudanya'ya gidiyorum" demedin. Ya hiç demedin ya da dememiş olmamak için laf arasında "sezdirmeden" söyledin. Bu iş tuhaf.


Hilmi Bulunmaz ‏- Açık olan her şey ne?! Ortada belge yok ve beyanım kabûl edilmiyor. Ben, bu "Dramatik katmanların makrokinetik"lerini anlamam!


Coşkun Büktel ‏- Ben unutmaya bunaklık demiyorum. Unuttuğunu unutmaya bunaklık diyorum. Sen de zâten benim unutmadığımı söylememe rağmen +


Hilmi Bulunmaz ‏- Ben, somut belge gösteriyorum: (Bulunmaz kendisini dâvâ eden Nurhan Tekerek'in okuluna e-posta attı...) 


http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html


Coşkun Büktel ‏- beni unutmakla (yani unuttuğumu da unutmakla) üstelik hiç gereği yokken ve ısrarla suçluyorsun. 


Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var


Hilmi Bulunmaz ‏- Ben, bir insanı, hele bu insan Theope yazarıysa, "yalancılık yada bunaklıkla" suçlamam. Theope'ye saygım nedeniyle söylüyorum! Bana karşı bir suçlama varsa ben ısrarı bir gereklilik olarak görürüm. 


Ne temiz değil? Burada çürük kokan ne var? Bunu açıkla!


Coşkun Büktel ‏Açıklayacağım. Tek tek tüm sorularını cevaplayacağım. Ama bir sen, bir ben... Sen bitirince ben. Ben bitirince sen. Olayı linççiler gibi klavye yarışına sokarak karmakarışık etmeye gerek yok. Usulde anlaştık mı?


Hilmi BulunmazLütfen açıkla! Sorularımı yanıtlamak da önemli... "Ama bir sen, bir ben..." gibi buyruklara sıcak bakmam! Bu hoşuma gitmez!... LİNÇÇİ alçaklarla birlikte anıştırma yapman hiç hoşuma gitmez. Hangi usûlde? Ben somut belge sunuyorum: 


http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


Coşkun Büktel ‏- Önce şunu anlayalım: linççilerden bahsettiğim o cevabı sana cevap gibi değil münferit bir twit gibi yayınlamışım. Silip sana cevap olarak aynen bu şekilde yayınlamaya çalışıyorum, yayınlanmıyor. Nedeni ne olabilir sence?


Hilmi Bulunmaz ‏- Olabilir. İnsan, bâzı teknik hatâlar yapabilir. Bunu anlayabilirim. LİNÇÇİ alçaklarla aynı bağlam içerisinde anılmak çok kötü! İnternet tekniği konusunda az bilgim var. Yanıt veremem! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


ın açıklanması gerekir!


Coşkun Büktel - Sorumun bitmediğini + işaretiyle belirtmiştim. Senden anlayış değil, araya girmeden sorumun bitmesini beklemeni sorunun +


Hilmi Bulunmaz ‏


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


gibi acıtıcı ve incitici bir saptamadan sonra, hemen açıklama bekliyorum da...


Coşkun Büktel ‏- Bu tartışmayı sürdürme tarzında bile çürük kokan bir şey var. Beğenmediğin cevapları engelleyebileceğini hayal edemiyorum Ama engelliyorsan açıklamanı tercih ederdim. Önce o cevabı yayınlayabileyim, sonra o çürük kokan şey hakkında birlikte kafa yoralım. Buyur!


Hilmi Bulunmaz ‏- Bunu hayâl etmeni ben de istemem! 


Ben SANSÜR yapacak kadar alçak biri değilim. 


Bunu LİNÇÇİ alçaklar yapar ancak! Ben yapmam... 


SANSÜR yapacak kadar OROSPU ÇOCUĞU değilim... 


Şunun açıklanmasını bekliyorum: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel ‏- Hayır onun açıklanmasını beklemiyorsun! Hiç beklemeksizin art arda twitler atıyorsun! Sırf bu bile çürük bir linççi yöntemi


Hilmi Bulunmaz ‏- Sen, benim niyetimi okumak yerine, 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


ın açıklamasını yap. LİNÇÇİ yöntemi nedir?...


Coşkun Büktel ‏- Artık çürük kokusu değil, somut çürük söz konusu. Adam gibi tartışmaya yanaşmıyor olayı klavye kavgasına çekmeye çalışıyon.


Hilmi Bulunmaz - Çürük kokusunu bize anlat. Sözcüklerin arkasındaki yapay siperlere sığınma! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel Niyetinin çürük olduğunu, adam gibi bir tartışmaya yanaşmayışın ele veriyor. Ben senin niyetlerini çürük kokulu buluyorum.


Hilmi Bulunmaz - Bence niyet değil, belge önemli:


"Bulunmaz kendisini dâvâ eden Nurhan Tekerek'in okuluna e-posta attı!" 


http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


Coşkun Büktel ‏- Klavyeni bırak ve aralara girmeden sonuna dek diinle,  açıklıyorum: 


Aslında "Burda çürük kokan bir şey olduğunu yalnızca anlatmadım. Şu tartışmada ortaya koyduğun linççi yöntemlerle somut olarak belgeledim. Sen artık sen değilsin. Sen artık bana karşı ancak +


Hilmi Bulunmaz - ‏Klavyem, benim entelektüel silahım! Bırakmam...  


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"? 


Evet, hemen açıkla lütfen!...


Coşkun Büktel - linççi laf kalabalaığıyla, boyuna "açıkla" diye gösteri yapıp aslında herşeyin gayet açık olduğunu gözlerden kaçırmaya çalışıyorsun.+


Hilmi Bulunmaz ‏Bunların kayıt altına alınması hoş! Tarih, bir polemiğe daha tanıklık ediyor!  


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel Durup dururken bunları hangi kirli nedenlerle yaptığını mudanya'da olmadığım için açıklayamam. Ama kokusu çıktı, yakında somutu da çıkar.


Hilmi Bulunmaz Bu tartışmayı, Theope yazarıyla mı, yoksa bir başkasıyla mı sürdürüyorum?!... 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"? 


Coşkun Abi, iyi misin? Bu sen misin? Bu çok acıtıcı ve incitici bir suçlama... 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel - ‏Ve sen güya çok istediğin bu açıklamayı sonuna kadar dinleyemedin iki kez "klavyemi bırakmam" gibi abuk bahanelerle böldün Sen aslında açıklamamı istemiyor, açıklamamdan korkuyordun! Nizami bir tartışmaya yanaşmayışın çürük kokusunun adresini kesinlikle belgeliyo


Hilmi Bulunmaz ‏- Benim ilkelerim senin hoşuna gitmeyebilir. Yapılan bu suçlamayı hiç bağışlamam: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun BüktelBen de nizami tartışmaya yanaşmayanları bağışlayamam. Berbat kokulu bir şeydir. Laf salatası da öyle...


Hilmi Bulunmaz - ‏Ben, aslında açıklamanı istiyor, açıklamandan korkmuyordum! İnandırıcı değil! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Bulunmaz kendisini dâvâ eden Nurhan Tekerek'in okuluna e-posta attı! 

http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel ‏- İnandırıcı açıklamayı belki Mudanya'dan birileri yapar. Ama senin bu gereksiz tartışmayı başlatman ve cevap beklemeksizin art arda twit atarak adam gibi tartışmaya yanaşmayışın, orada hoşuma gitmeyecek bir şeylerin geçtiğine dair bana bir pis koku hissettiriyor. 

Konunun özü bu. Laf kalabalığına gerek yok!

Hilmi Bulunmaz ‏- "BELKİ BİRİLERİ" gibi soyut sözlerle değil, somut belgeyle yazıyorum: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html …  "Burda çürük kokan bi şey var"?!


Coşkun Büktel - Çürük kokusunun adresini saptırma, yapma bunu! Bu numaraları Mustafa'ya bırak!


Hilmi Bulunmaz -‏ Bir yazar, soyut hissiyata göre değil, somut belgeye göre konuşur: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Burda çürük kokan bi şey var"?!... 


Sen, kendi soyut "konu özü"ne göre konuş, ben somut belge sunuyorum: 


http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html  


"Burda çürük kokan bi şey var"?!! 


"Çürük kokusu" gibi soyut sözlerle değil, somut belgeyle konuşuyorum: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html … 


"Burda çürük kokan bi şey var"?!!


Coşkun Büktel -‏ Bu konuda da kimsede ikilem yaratamazsın! Tartışmayı izleyenler temiz yöntemlerimden beni kolayca tanıdı. Asıl böyle telaş içinde cevap beklemeksizin art arda twit atıp duran seni tanımakta zorlanıyordur insanlar.


Hilmi Bulunmaz -‏ Soyut "temiz" sözcüğüne değil, somut belgeye bakılır: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Hangi insanlar? Sen niyet okurken, ben belge sunuyorum: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel -‏ Sana klavyeni 2 dakika bırak da dinle dendi! Sen klavyeni sıçmaya giderken bırakabildiğine göre dinlemek istesen bırakırdın


Hilmi Bulunmaz ‏Neyimi ne zaman bırakacağıma ben karar veririm. Belge: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html  


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?!


Coşkun Büktel -‏ Benim hissiyatım senin somut tutumundan kaynaklanıyordu, adam gibi tartışmaya yanaşmayışın, telaşın, haklılığımı belgeledi. Dinlesen anlardın: Çürük kokan sensin. Telaştasın!


Hilmi Bulunmaz - Sen bir niyet tutup niyetle soyut konuşurken ben somut belge sunuyorum: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Burda çürük kokan bi şey var"


Sana saygımdan değil, Theope'ye olan sevgimden kendimi tutuyorum. Belge: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html … 


"Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel - Mustafa da belge sunardı. Sadece belge sunmuş görünmek için. O belge, Mudanya'ya gittiğini bana söylediğini mi kanıtlıyor? Bak belgen hakkında az önce ne yazdım. Telaşı bırak da dinle! Düşün! Linççilere çifte telli oynatıyorsun!


Hilmi Bulunmaz Sen "SÖYLEMEDİN", ben "SÖYLEDİM" diyorum. Bırak da, okurlar karar versin! http://facebookbatakligi.blogspot.com.tr/2014/05/facebook-logo-email-or-phone-password.html … "Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel ‏Belgen hakkında yazdıklarımı oku! Mustafa da bazen alakasız bir belge gösterirdi. Sırf belge göstermiş gibi yapmak için. +


Hilmi Bulunmaz - ‏Bana söylediğin bu sözü açıklamak zorundasın: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bundan yırtamazsın, izin vermem! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


"Maymuna bak yada Mustafa'yı gör!" mantığına pabuç bırakmam! Suçlamanı netle!


Coşkun Büktel ‏Senin belgen de Mustafa belgesi... Sanki "Mudanya'ya gidiyorum" dediğinin tapesini sunuyormuş gibi yanıltma insanları! Belgesi varmış. Utan!


Hilmi Bulunmaz - 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


sözünü açıklamadan yada özür dilemeden (Hoş özür neyi örter?) sadece soyutsun!


Coşkun Büktel -‏ Niye lafın sonunu beklemiyorsun? Niye hemen araya dalıyorsun?!! Bu ne telaş! Somut kanıt: Bu ancak suçluluk telaşı olabilir


Hilmi Bulunmaz - ‏Soyutsun! Sen "SÖYLEMEDİN" diyorsun, ben "SÖYLEDİM" diyorum. Okur karar versin! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel Ancak suçlular nizami bir tartışmaya yanaşmaz ve herşeyi açıklamaktan öte belgelediğim halde, "açıkla "açıkla" diye telaşla çırpınırlar.


Hilmi Bulunmaz - "SOYUT" sözcüğünün "SOMUT" olarak sunulması, yeni bir yazarlık eylemi herhalde. 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Şimdi yeni bir şey düşünmeye başladım: Yoksa hep soyut muydun şimdi mi oldun? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel ‏- Bence de okur karar versin. Öyleyse bırak artık twit yazmayı, helak ettin kendini. Cevaplamadığım twitlerin kaldıysa cevaplayacağım ama yeni konu açmayacağım.


Hilmi Bulunmaz ‏- Sen savcı ve/ya yargıç, ben sanık ve/ya dâvâlı değiliz!... Açıklama bekliyorum: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Nasıl istersen öyle davran! Şu henüz İFTİRA demeye dilim varmayan sözü kanıtla: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel -‏ O aslında "Danimarka'da çürüyen bir şey var"a bir gönderme... Soyut hiç değil ama sen başka ne diyebilirsin ki? Okura bırak


Hilmi Bulunmaz - Bana atılan "İFTİRA" benzeri lekeden sonra okurlara karşı da sorumluluğum var: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel - Bak okur önünde söylüyorum: Ben onu defalarca kanıtladım. Sen yazmaktan okumaya, düşünmeye fırsat bulamıyorsun. Okura bırak!


Hilmi Bulunmaz ‏- Benim bir çıkar için Mudanya'ya gittiğim duygusunu beyaz duvara siyah bir leke gibi fırlattıktan sonra bırak da hesap sorayım!


Coşkun Büktel ‏- Evet, bugün durup dururken açtığın bu tartışma temiz değil. Suçluluk telaşından apaçık belli... Açıklama ister gibi yapıp açıklamaları dinlemeye yanaşmayışından, davulcu gürültüsüne, klavye kavgasına getirmeye çalışmandan apaçık belli. Cevaplarına aldırmadan +


Hilmi Bulunmaz ‏- Coşkun neden böyle oldun ki? Senin sorunun ne? Neden beyaz duvarı lekeliyorsun? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktelaynı lafları papağan gibi sürekli tekrarlamandan apaçık belli. Senden başka herkes her şeyi görüyor. Devam edersen devam ederrim +


Hilmi Bulunmaz ‏Sen, beyaz duvarı siyah lekelerle kirletirken, ben sakin olamam! Bağışlamam! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel ‏- ama senin hızınla, senin telaşınla değil. Laf kalabalığıyla, hamasetle değil.


Hilmi Bulunmaz ‏- Daha yeni başladık. Polemiğe devam! Neden duvarı lekeliyorsun? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Hesaplaşmak iyi!


Coşkun Büktel - ‏Sen işi iyice zırvalamaya vuracağa benziyorsun!


Hilmi Bulunmaz


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bunun inandırıcı açıklamasını yapmadan bu işin peşini bırakmam hesaplaşmak iyi! Sen, başkalarını bıktırmış olabilirsin, ama ben asla bıkmam! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bunun açıklaması?! "MAVAL" ve "ZIRVA" gibi hoş olmayan, düzeysiz sözleri de ayrıca irdeleyeceğim. 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel ‏Herkes benim herşeyi gayet net açıkladığımı gördü. Cevaplara aldırmadan aynı lafları sürekli tekrarlama, tartışmak değildir Sen benimle tartışamazsın, tartışamıyorsun. Hem o kadar yeteneğin yok, hem de bu kez apaçık belli ki kendini suçlu hissediyorsun. O nedenle ilk dakikadan beri, benimle bir an bile nizami bir tartışmaya yanaşmadın. Daha çok twit atarak, daha çok laf salatası yaparak sadece beni bezdirmeye çalıştın! Umutsuz haldesin. Açıkladığım gerçekler karşısında savcı rolünde "açıkla, açıkla!" diye guruldamaktan başka çaren yok. Bütün bunlar kesinlikle temiz değil, burda çürük kokan bir şey var. Asıl sen bu telaşının sebebini açıkla! Durup dururken beni yalan ya da bunaklıkla neden suçladığını açıkla! Ama suçlamıyorun, deme! Cevap saymam, temiz saymam. Buyur sıra sende.


Hilmi Bulunmaz ‏- "Herkes" kim? Neden kendini kandırıyorsun? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bunun açıklaması? Bunu bağışlamam!!!


Coşkun Büktel ‏- Son sözün bu bin defa tekrarladığın zırvalar mı?


Hilmi Bulunmaz ‏- Coşkun, seni bu kadar kim şımarttı? Sen, kendi kendine mi şımardın? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Hesap ver! İçine düştüğün suçlama bataklığında debeleniyorsun. Başkaları yer de ben yemem! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel ‏- Konuyu saptırma! Konu benim ne kadar şımarık olduğum değil. Temiz tartışalım.


Hilmi Bulunmaz - Ben kimseyi bezdirmeye çalışmayacak kadar temiz biriyim. 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Bunu açıklamalısın...


Coşkun Büktel ‏- Nedir yemediğin? Bu tartışmayı ben başlatmadığıma göre, sence ben ne yapmaya çalışıyorum da yemiyorsun?


Hilmi Bulunmaz - Vallahi bu saatten sonra herhalde şu söylenebilir: Anlat anlat heyecanlı olsun! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Sen bana dedin ki: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bu ak duvara atılan kara lekedir. Ben bunun hesabını sorarım! Ben konuyu saptırma niyetinde değilim de, senin lekenin hesabını soruyorum: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?! 


Ben değil, sen başlattın! Sen "SÖYLEMEDİ" dedin, ben "SÖYLEDİM" dedin! Bu da belge: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 

Neden okumuyorsun?!

Coşkun Büktel ‏- Açıklamalısın diyorsun ama sorunun saçmalığının o kadar farkındasın ki, cevap beklemeden bir başka soruya kaçıyorsun. ordan da bir başka soruya. Sorulardan birine güvensen, durup beklersin acaba cevap verebilecek mi diye? Ben senin çılgın hızına yetişmeye çalışmakla uğraşamam. Beni böyle bezdiremezsin. Benim acelem, telaşım yok. Ben her soruna cevap veririm ama sen Mustafa gibi sadece soru soruyor, cevap vermeye çalışmakla ilgilenmiyorsun. Savcı rolünü sen de Mustafa kadar sevdin ama saçma tartışmayı başlatan asıl suçlu sensin! Sen ne kadar klavyeyle ortalığı laf salatasına bgğsan bile bu tartışmanın savcısı değil, suçlusu olduğun gerçeğini içine sığdırabilecek kadar büyük bir laf salatası yapamazsın. Soruları cevaplamadan, aynı lafları guruldamaya devam edersen bu temiz olmaz. Ben bu Mustafa numaralarında bir pislik ararım. Buyur sıra sen de ama sen dinlemedinki yine işi klavye kavgasına dökmeyi denedin.


Hilmi Bulunmaz Ben, İnternet sitemde şunu yayınladım: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html Okumadın! Sen facebook'ta şunu yayınladın: http://facebookbatakligi.blogspot.com.tr/2014/05/facebook-logo-email-or-phone-password.html Önce, İnternet ortamındaki yazıları, en azından seni ilgilendireni oku: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Burda çürük kokan bi şey var"?


Coşkun Büktel - Ben söylemedi dedim ama tartışma çıkmasın diye yapışık ikiz olmadığımızı, söylemen gerekmediğini belittim. Tartışmayı sen tercih ettin. İlle de söyledim diye tutturdun. Niye? Niye bu konuda tartışma çok mu lazımdı? Linççilere bu nedenle mi bayram ettirdik?


Hilmi Bulunmaz - "İFTİRA" sözcüğünü kullanmak istemediğim şu söz önemli: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Bunun peşini bırakamam! Sen "SÖYLEMEDİN" dedin ben "SÖYLEDİM" dedim: http://tiyatroyun.blogspot.com.tr/2014/05/i_3857.html 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Yanıt ver!


Coşkun Büktel - Mustafa da aynı bunu yapardı. Bin kez cevapladığım şeyi, olsun, yine sorardı. Beni küfretmeye zorlamak için. Sen ona


Hilmi Bulunmaz ‏- Senin bu denli yalınkatlaşacağını asla tahmin edemezdim. Yazık! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Lütfen açıkla!


Coşkun Büktel iftira diyemiyorsan, ancak iftira olmadığına ilişkin Mudanya gerçeklerine vakıf olduğundandır. Mudanya'ya haber vererek gitmek zorunda olmadığın halde, ille haber verdiğinde ısrar etmen de temiz değil zaten. 


Yoksa Mudanya'da çürümüş bir şeyler mi var? 


Bu yalınkatlığın Allah'ı olmuş. Hani kanun diye kanun diye kanunları tepelemek gibi olmuş. Yanıt beklemedin ki... Soru o kadar saçma ki, cevap bile beklemiyorsun. (Cevabın zaten defalarca verildiğini biliyorsun.)


Hilmi Bulunmaz ‏- Somut delil olmadan suçlama yaptın: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Sonra başladın lâf salatası yapmaya! Pes!!! Senin ruh hâline üzülüyorum. Hey gidi Theope yazarı! Önce ak duvara kara leke: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Coşkun Büktel ‏- İlk linkinde okumuş ve hiçbir şey kanıtlamadığını belirtmiştim. Buna rağmen hâlâ okumadığımı söylemen temiz mi? Değil.


Hilmi Bulunmaz ‏- Sen, okurun önüne ak duvara atılmış kara leke sunacaksın, ben de susacağım: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"?!


Coşkun Büktel ‏- Beni hangi lekemi kanıtladın da hesabını soruyorsun?


Hilmi Bulunmaz ‏- Ben LİNÇÇİ alçaklara bayram ettirmek / ettirmemekten değil, gerçekten yanayım: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Sen somut gerçekliklere gözünü kapayarak, soyut lekelerle uğraşıyorsun: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Evet? Sahi, neden bu kadar karmaşık bir karanlığı yeğliyorsun? 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Oysa durum gayet net! Mudanya'da çürümüş pek bir şey bırakmadım. En amir Nurhan Tekerek Isparta'daydı! 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var" 


Abiciğim, bu kadar demagojik olduğunu ben bile bilmiyordum. Biraz oku lütfen. 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"? ‏


Dürüst davranmıyor ve mugalata yapıyorsun. 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


Bu kara leke de neyin nesi? Söyle! Sen, neden sadece kendinle ilgileniyorsun? Neden, (örnekse) "1. Ulusal Dramatik Yazarlık Çalıştayı"yla ilgilenmiyorsun? Neden?


Coşkun Büktel ‏- İnşallah, öyledir. Ama orada bi kabahat yapmış gibi bir suçluluk telaşı içindesin.


Hilmi Bulunmaz - Bana şunu demek: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


BANA LEKE ATMAKTIR! 


Hesabını sordum, soruyorum, soracağım... Suçluluk telaşıyla değil, sözünü yerde bırakmayan yiğitlik nedeniyle yazıyorum: 


"Bu temiz değil. Burda çürük kokan bi şey var"


(Kaynak: twitter)