28 Temmuz 2014 Pazartesi

Ömer Faruk Kurhan vekili Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar yanlış yapıyor...

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA

Müşteki: Ömer Faruk KURHAN

Vekili: Av. Eyyüp Fırat KUYURTAR (İstanbul Barosu 35393)

Şüpheli: Hüseyin Hilmi BULUNMAZ
Alibaba Türbe Sk. Onur han N: 13/8-9 Çemberlitaş Eminönü İST.

SUÇ: Hakaret, kişi huzur ve sükununu bozma

Suç Tarihi: 07.04.2013 (Yayının öğrenildiği tarih)

KONU: Şüphelinin rahatsız edici, kişilik haklarına saldırı niteliğinde, itibar zedeleme amacı ile yaptığı ve anlaşıldığı kadarı ile 2010 yılandan beri düzenli olarak sitesinin giriş bölümünden paylaştığı hakaret yayını hakkında şikayetlerimizin sunulması hakkındadır.

AÇIKLAMALAR

Şüpheli şikayet dilekçemi aynen yayınlayarak, kendisi tarafından müvekkilime yöneltilen hakaretleri tekrar etmiş ve yeniden suç işlemiştir.

26.12.2012 tarihli şikayet dilekçem ile müvekkilim adına İstanbul C.Savcılğı 2012/170961 numaralı dosyasından hakaret isnadı ile şüpheli aleyhine suç duyurusunda bulunulmuş ve soruşturma sonucunda yeterli şüphe oluştuğu anlaşıldığından İstanbul 27.Sulh Ceza Mahkemesi 2013/166 Esas sayılı dosyasından kamu davası açılmıştır. Bu açılan dava dosyasına esas iddianamede müvekkil aleyhine kullanılan linççi, linççi kişiliksiz, shakespeare çocuğu ifadeleri suç olarak kabul edilmiştir.

EK/ Şikayet dilekçesi
EK/ İddianame
EK/3- Tensip Zaptı

Şüpheli açılan davaya ilişkin tebligatı aldıktan sonra hakaret yayınlarına devam etmiş ve şu anda kamu davası konusu edilen bir şikayet dilekçesini internet haber sitesinden aynen yayınlamıştır. Eyyüp Fırat Kuyurtar, savcıları ve yargıçları etkilemek istiyor hâlâ! Başlığı ile yayınlanan haber metnini ekte sunuyorum.

EK/4 - Yapılan yayına ilişkin çıktı

Yapılan yayında şikayet dilekçesi aynen yayınlandıktan sonra bu defa yorum yazıları yazmış ve bu yorumlarında müvekkilime, vekili olarak şahsıma, adliyeye, hakim ve savcılara yönelik ithamlarına devam etmiştir. Bu yorumların biri şöyledir:

İSTANBUL CUMHURİYET SAVCISI YAŞAR ŞEN'DEN SKANDAL KARAR: "SHAKESPEARE ÇOCUĞU" DEMEK HAKARET İMİŞ!!!

ŞÜPHELİNİN UYAP SİSTEMİNDEN ALINAN ADLİ SİCİL KAYDI ŞÜPHELİNİN SADECE MÜVEKKİLİME DEĞİL BİR ÇOK BENZER HUSUMET YAŞADIĞINI AÇIKÇA İSPAT ETMEKTEDİR.

SONUÇ VE İSTEM: Yukarıda ayrıntıları ile arz ve izah ettiğimiz gerekçelerle;

Henüz geçtiğimiz ay yaptığımız şikayet üzerine aleyhine hakaret suçlaması ile dava açılmasına karşın bu defa şikayet dilekçemizi aynen yayınlayarak hakareti yineleyen şüphelinin bu eylemi nedeniyle soruşturma yürütülerek, şüpheli aleyhine kamu davası açılmasını arz ve talep ederim. Saygılarımla


Müşteki Vekili
Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar

***

Ayrıca bakınız:


Dilekçe yazmakta zorlanan Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar, dâvâ açtırdı...

Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar'a güvenen savcı, iddianame bile hazırladı!

Ömer Faruk Kurhan'ın sâdık vekili Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar "şey" yaptı!

Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar aklına ne gelirse onları dilekçeye dökmüş!

Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın yığdığı yığıntı öbeğini romanla örttük!...