29 Eylül 2014 Pazartesi

Anayasa'ya ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne aykırı tavra karşıyız!

T.C.
İSTANBUL
6. SULH CEZA HÂKİMLİĞİ'NE


DEĞİŞİK İŞ NO: 2014/1152 D. İş.

KONU: Bizim için SANSÜR anlamına gelen karar Anayasa'ya aykırıdır!


1 - 5651 Sayılı Yasa, Anayasa'ya ve Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi 10. Maddesi'ne, Yargıtay İçtihatları'na, ülkemiz demokrasi alışkanlıklarına, mevzuata, en önemlisi sanatsal üretimin özgürce işlenmesine aykırıdır! Demokrasi ve insan haklarına aykırı olarak, apar topar hazırlanabilmiş bulunan 5651 Sayılı Yasa'nın hukuk dışı olduğu kanısındayım! Böylece, benim hakkımda verilmiş Yargıç kararının hatâlı, kabahatli, özensiz ve "kopyala-yapıştır" mantığıyla hazırlandığı kanısındayım. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurmak hakkım gizli tutulmak üzere, hukuka aykırı bir ifadeyle, tamamıyla özensiz bir biçimde hazırlanmış bulunan işbu mahkeme kararını reddediyor, asla ve kesinlikle kabûl etmiyorum!

2 - UYAP'tan araştırma yapılmadığı için, İsmail Can Törtop'un, İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde SANIK, ayrıca İstanbul 23. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde DÂVÂLI olduğunu, bununla birlikte, 1100 kişilik imza ile kirli "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" başlatmış olduğunu görememiştir. Bu örgütlü nefret suçu görülmelidir!

SONUÇ VE İSTEM: Franco, Hitler, Kenan Evren, Mussolini, Pinochet ve Salazar ruhunu yansıtan 5651 Sayılı Yasa'yı Anayasa'ya, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne aykırı bulduğumuzdan ve Sayın Yargıç tarafından ciddî biçimde incelenmemiş bir dosya içeriği söz konusu olduğu için, bir SANSÜR uygulaması niteliğindeki kararın bozulmasını arzu ediyorum!...

Gereğinin yapılmasını saygılarım arz ve talep ederim... 29 Eylül 2014


HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ



EKLER: 6 sayfalık belge...