5 Aralık 2014 Cuma

Demirkanlı'ya "Pisliksin! Yağlı karasın! Provokatörsün!" diyen Büktel'den

AnasayfaPolemikİnceleme  Büktel Hakkında İlkemizBüktel'in Gör DediğiArşivİletişim

  • DEMİRKANLI, İĞRENÇ BİÇİMDE YAPIŞKAN BİR PROVOKATÖR OLDUĞUNU
    EN AÇIK VE EN YALIN BİÇİMDE BU SAYFADA BELGELEDİ:

    MERAL OKAY KONUSUNDA, BAZI TWITLER YAZARAK ONA YAPILAN SALDIRILARI KINAMIŞ; FACEBOOK'TA İSE, CAN DÜNDAR'IN YAZISINI KENDİ YAKLAŞIMIMA YAKIN BİR YAZI OLDUĞU İÇİN LİNKİNİ VEREREK OKURLARIMA SUNMUŞTUM.

    İŞTE FACEBOOK'TA AÇTIĞIM BAŞLIK VE İŞTE MUSTAFA DEMİRKANLI'NIN O BAŞLIK ALTINDA BAŞLATMAYA KALKIŞTIĞI SALAKÇA PROVOKASYON!

    • Can Dündar'dan sert Meral Okay yazısı..
      "Ölülerinizi hayırla yad ediniz" buyruğunu dahi çiğneyecek kadar kindar, bir o kadar çirkinsiniz; yuh olsun!'
      http://www.facebook.com/photo.php?fbid=335979746461248&set=a.335979729794583.83208.188066054585952&type=1
       
      1  · ·  · 

        • Büktel, Hilmi de yine benzer kinini kusuverdi, tıpkı Mehmet Akan'ın ölümünün arkasında yaptıığı gibi. Can'ın yazısını almışsın buraya, sanırım Hilmi'nin de Kinine+çirkinliğine sen de yuh olsun diyorsundur, umarım. Mera,l Hilmi'den çok dahasosyalisti, karnını doyurmak için (senin gibi, bir çok insan gibi) diz yazıyordu, Hilmi de karnını doyurmak için elmas kalemleri ticareti yapıyor. Bu nasıl bir kin ve sen bu kine nasıl göz yumuyor, içine sindirebiliyor, nasıl hazmedip susuyorsun?.. Akadaşına rica et, seni dinler, hiç değilse insanların acısı tazeyken kinini kusmasın...

          10 Nisan, 23:43 · 
        • Coşkun Büktel Emredersin başçavuşum!
          11 Nisan, 00:23 · 
        • Daha geniş anlatımım: "Bu Nasıl Kin?!" http://www.tiyatrodergisi.com.tr/detay.php?hng=3254
          11 Nisan, 01:13 · ·  1 ·
        • Coşkun Büktel Pisliksin! Yağlı karasın!
          11 Nisan, 02:48 · 
        • Coşkun Büktel Provokatörsün!
          11 Nisan, 02:48 · 
        • Küfretmek yerine, varsa görüşün, aktarsan... Okuyanlar da anlamış olur... Beceremezsin değil mi? Merl'e hakaret etmek serbest mi?
          11 Nisan, 02:59 · 
        • Suçu dizi yazmak... Öyle mi?
          11 Nisan, 03:00 · 
        • Coşkun Büktel Sen gene çilingiri kurmuşsun ama hiç heveslenme! Hiçbir görüşüm olmadığını, olsa bile aktarmayı beceremeyeceğimi sen bildiğine göre bütün okurlar da biliyordur zaten...
          11 Nisan, 03:04 · 

        • Hilmi'nin kindar tavrından ya utanıyorsun ya da ses çıkartmayarak destek veriyorsun... Bu turnusol da senin kalibreni belirleyecek, ben biliyorum da, okuyanlar da öğransin... Çilingir sofrası vs kıvırtarak konuyu sulandırman da gerçekten dahiyane... Meral'in suçu ne? senin gibi dizi yazması mı? Hilmi'nin haber vaktim'i bu kadar önemsemesi, özdeşleşmesi seni hiç mi rahatsız etmiyor? Dün vefat eden bir insana, dizi yazdı diyen insanın kanlı elmaslarla uğraşan biri olması gerçekçi Büktel'i hiç mi rahatsız etmiyor?

          11 Nisan, 03:08 · 
        • Utanma eşiğiniz dibe mi vurdu?
          11 Nisan, 03:09 · 
        • Neyi provakate ettim? Gerçekler ne zamandan beri pravakatörlük oldu? Sözün bitti değil mi? Son sermeyeni kullandın... Küfrettin... ve sözün de bitti... Hainsiniz, kindarsınız ve çirkinsiniz...
          11 Nisan, 03:15 · 
        • Meral'i bile karaladınız... yazıklar olsun size...
          11 Nisan, 03:16 · 
        • Mustafa, seninle muhatap olmayı reddettiğim halde, ısrarla ve en iğrenç yöntemlerle provoke ediyorsun. Senin mesleğin bu, artık etkilenmiyorum. Ama bu sayfanın başlığında benim Meral Okay olayına bakışım kabak gibi göründüğü halde, sitene yazdığın yazıda, beni Meral Okay olayıyla suçlaman ve okurların görmesin diye o sayfadan bu sayfaya asla link vermemiş olman, nasıl bir alçaklıktır diye sana soru sormak, seninle muhatap olmak istemiyorum. Ama sen, burada sana ısrarla cevap vermediğim halde, o iğrenç sayfana 2 kez link vermişsin. Ver, tabii! Bu sayfada sansür yok! Bizde sansür sıfır! Peki ama senin o sayfandan buraya neden bir tek link bile veremedin? Neden karşımda sansürden başka sığınacak çare bulamıyorsun? Neden karşımda bu kadar çaresiz, bu kadar zavallısın? Buradan kendine sayfana link verebiliyorsun (hem de iki kez) ama kendi sayfandan buraya link veremiyorsun. Bu sayfanın okurları senin sayfana bir tıkla ulaşıp senin benim hakkımdaki yalanlarını da okuyabiliyorlar. Bu sayfanın okurları tek yanlı bilgilendirilerek dezenforme edilmiyorlar. Peki senin sitendeki o sayfanın okurlarının, buradaki hakikati görmeye hakkı yok mu? Sana göre, "yok"! Sana göre, senin sayfanın okurları tek yanlı olarak yalnızca senin anlattıklarınla fikir oluşturmalı... İşte senin bu sansürcü alçaklığından başka hiçbir şey beni provoke edemiyor. İnsanları rehin alıp bana karşı kullanarak, beni hiç istemediğim halde senin düzeyinde bir yaratıkla muhatap olmaya ancak bu kirli yöntemlerle zorluyorsun.

          Hiçbir "lafla" saptıramayacağın, hiçbir hileyle "örtbas" edemeyeceğin, hiçbir çuvala sığdıramayacağın mızrak gibi düpedüz somut gerçek şu: Sen sansürcüsün, ben sansürden iğrenen biriyim. Doğruyu ve haklıyı sansürcüler mi yoksa sansür karşıtları mı savunur? İkimizden hangimizin doğru ve iyi insan, hangimizin yanlış ve kötü insan olduğunu bence on yaşında çocuklar bile görebiliyor. Umarım adalet de görecek ve taksiratını affetmiycek!

          Okurlarımız arasındaki, (yıllardır kanıt ve kaynak linkleriyle belgeleye belgeleye koca bir külliyat haline getirdiğim) Mustafa Demirkanlı yalanlarını, sansürcülüğünü, saptırmacılığını, sahtekârlığını yalnızca bu defaya (bu sayfaya) mahsus bir istisna sanabilecek "yeni başlayanlar" için, Mustafa Demirkanlı rehberi: 
          http://www.coskunbuktel.com/linkdemirkanliyalanlari.htm 
          11 Nisan, 04:35 · ·  1 ·
        • Coşkun Büktel Sevgili Lemi Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu; siz hâlâ halkın ödediği vergileri reklam adı altında "böyle bir adamın" cebine akıtmaya devam ediyorsunuz, di mi? Tarih taksiratınızı affeder mi sizce?
          11 Nisan, 04:38 · 
        • Tavrın tabii ki ortada. Bir insanın ölümü ardından, sadece dizi yazdığı için kin kusan en yakın arkadaşına, -ota çöpe ahlak dersi vermene rağmen- gık çıkartamaman/çıkartmaman ve bu tavrınla utanacağına, Meral daha toprağa girmeden ortalığa saçılan kine tavır koyacağına yine şikayet, yine bir başka kini sergiliyorsun.
          11 Nisan, 12:15 · 
        • Coşkun Büktel Sevgili Lemi Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu, Meral'in ölümü konusundaki tavrımın (provokatörünüzün tüm çabalarına rağmen) hâlâ daha çok açık olduğuna inanıyorum.
          11 Nisan, 12:40 · 
        • ARŞİV: Hiçbir "lafla" saptıramayacağın, hiçbir hileyle "örtbas" edemeyeceğin, hiçbir çuvala sığdıramayacağın mızrak gibi düpedüz somut gerçek şu: Sen sansürcüsün, ben sansürden iğrenen biriyim. Doğruyu ve haklıyı sansürcüler mi yoksa sansür karşıtları mı savunur? İkimizden hangimizin doğru ve iyi insan, hangimizin yanlış ve kötü insan olduğunu bence on yaşında çocuklar bile görebiliyor. Umarım adalet de görecek ve taksiratını affetmiycek!
          11 Nisan, 13:34 · 
        • İyi ve doğru insan... Tek suçu dizi yazmak olan birine daha toprağa girmeden kin kusan en yakın arkadaşı ve destekçisi karşısında sus pus olan mıdır? Gerekli tepkiyi verbilen midir?
          11 Nisan, 16:56 · 
        • Coşkun Büktel Kin kustuğu tartışılır. Suspus olduğum tartışılır. (Seninle ya da senin talebinle değil, tabii.) Ama senin sansürcü ve iğrenç olduğun, hiçbir çuvala sokularak örtbas edilemeyecek, mızrak gibi dümdüz, somut ve tartışılmaz bir gerçek.
          11 Nisan, 17:21 · 
        • Kin kusup kusmadığını tartış... Biz de öğrenelim... Kapitalizmin en ağır işini yapıp da, dizi yazan bir kişiye böyle öfke nasıl yorumlanır... yorumla da öğrenelimi, tel kelime edemedin arkadaşına... Sessizce onayladın yani... Hakaret edeceğine görüşünü açıkla..
          Perşembe, 01:36 · 
        • Coşkun Büktel Hiç uğraşamam valla! Sana iyi geceler!
          Perşembe, 01:37 · 
        • Coşkun Büktel Bu arada asıl sen sansürün yararlarını tartış da, bari örneğin sırf bugünkü sansürünün neye yaradığını; bu sayfadan kendi sayfana 2 kez link verdiğin halde, kendi sayfandan bu sayfaya bir kez bile link vermemekle (yani kendi sayfanın okurlarını her zamanki gibi tek yanlı bilgilendirip onları eşşek yerine koymakla) neyi amaçladığını Lemi Bilgin de, Ayşenil Şamlıoğlu da öğrensin. (Onlardan başka herkes biliyor.)
          Perşembe, 08:23 · ·  1
        • Siz gidin habervaktim'le kolkola girin. http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/blog-post_12.html Sen de bu tavra tek laf edemediğin için sorumluluğu paylaşıyorsun. Başarıya düşmansınız, ölüme de saygısı yok yakın arkadaşının. Acıya bile saygı nedir bilemedi...
          Perşembe, 14:37 · ·
        • Sevgili Lemi Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu; ben provokatörünüz gibi sansürcü olsam, sansür suçumu örtbas etmek üzere konuyu saptırmak için onu, örneğin, kankası Levent Çağlayan'nın yaptıklarından sorumlu tutmak yerine, onun bizzat kendi yaptıklarından sorumlu tutmayı tercih ederdim. Ve tabii, provakatörünüz hakkında suç belgesi bulmakta da hiç zorlanmazdım (belki belgelerden belge beğenmekte zorlanırdım, o kadar.)

          Ama sizin provokatörünüz, sansür suçunu örtbas etmek için beni suçlamaya kalktığınıda ne yapıyor? Beni benim yaptıklarımla suçlamak yerine, yıllardır, (Hilmi'nin protesto edip tek satır yazmadığını bildiği bu sayfalarda) Hilmi'nin yaptıklarıyla suçluyor. Böylece, dürüstlüğüyle maruf Coşkun Büktel aleyhinde kimsenin hiçbir belge bulamadığını/
          bulamayacağını tescil etmiş ve Büktel'in dürüstlüğünü daha da efsaneleştirmiş oluyor.

          Peki Hilmi'nin herhangi bir suçunu bulabiliyor mu? Yoo. Peki ne yapmaya çalışıyor? Hilmi ile Coşkun'un uzlaşmadığı (ve uzlaşmadıklarını zaten saklamadıkları ve zaten uzlaşmak zorunda da olmadıkları) konuları ikide bir öne sürerek, o ceviz beyniyle, Hilmi ile Coşkun'a horoz döğüşü yaptırmaya çalışıyor. Coşkun'a hadi susma, Hilmi'yi suçla diyor. Yani Anayasa'nın en temel ve evrensel maddesi olan "hiç kimsenin fikir ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamayacağı" yolundaki emrini ve hukukun en temel ilkesi olan "suçun şahsiliği" ilkesini, yani hiç kimsenin, bir başkası tarafından işlenmiş bir suçla suçlanamayacağı ilkesini, su katılmadık bir faşist yaklaşımıyla ayaklar altına alıyor. Büktel'e "Sen de bu tavra tek laf edemediğin için sorumluluğu paylaşıyorsun" diyerek, en temel hukuksal ilkeyi ayakları altında çiğniyor; bir başka deyişle adam "suçun şahsiliği" ilkesine kıçını sildiği kağıt kadar bile değer vermediğini kanıtlıyor.

          Peki bu su katılmadık faşist davranışların aktörü, bu davranışları nedeniyle herhangi bir yaptırıma uğruyor mu? Hayır, herhangi bir yaptırıma uğramadığı gibi, onun iftirayı kapaktan veren dezenformatif dergisine sizin tüyü bitmedik yetimlerin cebinden ve bol keseden dağıttığınız DT ve İBBŞT resmi reklamlarıyla ödüllendiriliyor. Lemi Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu vasıtasıyla kazandığı hak edilmemiş reklam gelirleriyle yaşıyor; (ve yaptığı bir açıklamadan öğrendiğimize göre) bu yaşında Hukuk Fakültesi'ne öğrenci olarak kaydını yaptırabiliyor. Evet, hukuk nosyonuyla en küçük bir ilişkisi olmayan bütün bu hilekârca, faşist davranışların sahibi ne yazık ki, bir hukuk öğrencisidir ve eğer bir gün mezun olursa, bünyesi en yalın hukuk nosyonlarına bile yabancı olan bu şahsa birtakım usul ezberleri nedeniyle hukuk diploması verenlerden kesinlikle hesap sorulmalıdır. Ama asıl hesap, bu somut tehlikeyi tüyü bitmemiş yetimlerin parasıyla besleyip büyüten sizlerden (Lemi ve Ayşenil'den) ve acilen sorulmalıdır.
          Perşembe, 15:56 · 

        • Senin mantığınla, senin doğrularınla şu soruya açıklık getirebilir misin? Hilmi'nin tavrına karşı en küçük bir tepki vermemenden dolayı bir sürü hukuk normları sıralayarak açıklama yapmışsın. Beni ne ilgilendirir demeye getirmişsin. Eee be Coşkun, Lemi Bilgin ya da Ayşenil Şamlıoğlu'nun konuyla ne ilgisi var?! Aklın sıra ihbar mı ediyorsun? Bu dergiye ilan vermeyin, tıpkı Mehmet Akan'ın olduğu gibi Meral'in ardından da kin kusan Hilmi'yi ve ona tepki vermeyen beni teşhir ediyor, bu adamın sesini kısın mı demek istiyorsun?! Kime? Neyi? Hiilmi senin en yakının, sana sorulan soru şu: Hiç mi rahatsız olmuyorsun? Sen ne yapıyorsun illiyet bağım yok deyip, konuyla en küçük ilgisi olmayan insanlara soruyorsun ve komik ötesi oluyorsun... Hilmi'nin Haber Vaktim'le kol kola girmesi, Meral'in mirasını Matematik Köyü'ne bırakmasından rahatsızlık duyan, daha toprağa girmeden uydurduğu cümlelerle karalamaya kalkan Hilmi'den hiç mi rahatsız olmuyorsun? Rahatsız olmadığın açık da, neden bu kadar aczi yaşıyor ve kendini teşhir ediyorsun?!

          Perşembe, 18:13 · 
        • Coşkun Büktel Sen bana soru sormak mevkiinde değilsin! Sen hesap vermek mevkiindesin. Savcı koltuğunda değilsin, suçlu sandalyesindesin! Hele böyle uzun sorularınla gözümü yormam bile...
          Perşembe, 18:23 · 
        • Coşkun Büktel Sorunu okumadım. Soru sorma! Soruları cevapla!
          Perşembe, 18:23 · 
        • Sıkışınca yine aynı terane... Hilmi'nin yaptığınla ilgin yoksa, Lemi Bey ya da Ayşenil Hanım'ın konuyla ne ilgisi var?! Bari kendinle çelişmemeyi başar, bir de kalkmış okumadım ayakları... Kokuyor...
          Perşembe, 18:53 · 
        • Hilmi, Meral'in mirasını Matematik Köyü'ne bırakmasını eleştiren Haber Vaktim yazılarını art arda sayflarına taşırken, Büktel suskunluğunu koruyor... Sözün bittiği yerdeki şu banner kimin nerede olduğunu açıklamaya yeter de artar bile...http://www.facebook.com/photo.php?fbid=396543863703950&set=a.241638779194460.66933.241623942529277&type=3&theater
          Perşembe, 20:25 · ·
        • Büktel sen hiç merak etme, Hilmi okuyor, işine gelince de sayfasına taşıyor...Bugün olduğu gibi... Hatırlarsın "Coşkun Büktel şifresini verdi, onun şifresiyle giriyorum" da demişti... Onun için kimseyi kandırmaya çalışma... Sizin gerçek duruşunuz yukarıdaki banner da... İhbar mektubunu Lemi Bey'le Ayşenil Hanım'a iadeli taahhütlü gönder, bakarsın okumamış olabilirler... Garantiye al...
          Perşembe, 20:57 · 
        • Coşkun Büktel senin de bizim de gerçek duruşumuz ortada: Sen bizim teşhir ettiğimiz gerçeklerden korktuğun için bizi sansür ediyorsun, biz senin bu yalan, çarpıtma, saptırma ve sahtekârlıklarından korkmadığımız için seni (ve hiç kimseyi) sansür etmiyoruz.
          Perşembe, 23:08 · 
        • Coşkun Büktel Lemi ve Ayşenil, umarım okursunuz bunları... Ve umarım tüyü bitmedik yetimin parasını bu vandalizme akıtarak işlediğiniz günahın farkına varırsınız. Siz sağır sultanlar dışında herkes farkında çünkü...
          Perşembe, 23:14 · 
        • Büktel, Ayşenil Hanım yarın istifa ediyor, zaten ihbar kişin yanlıştı, yeni Sanat Yönetmeni'ni beklemeden Abdullah Bey'e yaz ihbar mektubunu...
          Perşembe, 23:58 · 
        • Coşkun Büktel Ben burda ve sitemde senin ne mal olduğunu yüzlerce belgeyle yeterince teşhir ettim. Ayrıca mektup yazmama gerek yok. O belgeler ihbar sayılır.
          Cuma, 00:14 · 
        • Coşkun Büktel Keşke sen Ayşenil hanımı bitirmeden, Ayşenil hanım seni bitirseydi. Keşke biraz daha uzak görüşlü olabilseydi.
          Cuma, 00:17 · 

        • Büktel, algılama zaafın mı var? Ayşenil Hanım'ın ilanlarla ilgisi yoktu ki, yanlış adrese İHBAR ediyordun, sana kıyak yapıp doğru adresi verdim, daha ne istiyorsun? Sen İHBARcılığına doğru adres üzerinden devam et... Zaten bir üstte İHBARcılığını da ikrar etmişsin ama mahkeme de vazgeçtiğin gibi yine vazgeçersin. Büktel İHBARcılık kötü bir şeydir, birilerini ona buna şikayet etmekten vazgeç... Ne utanç verici bir ikrar "O belgeler ihbar sayılır" bu ayıp sana yeter diyeceğim ama sanmıyorum.

          Cuma, 01:05 · 
        • Büktel, DT ile ilgili İHBAR adresin doğru, kankana söyle Bakan yanlış adres, o ilanlarla ilgilenmez... ay ne utanç verici bir durum... İHBARcıya bizi İHBAR etsin diye doğru adresleri veriyorum... Erbil Göktaş da ima etmişti, muhtemelen Erbil'i de siz İHBAR etmişsinizdir Rektör'e, sanırım Erbil'in iması doğru...
          Cuma, 01:41 · 

        • Kendini gerçekçi diye kutsamanın anlamı yok... 2 Dk önce eleştirilerimin odağındaki Hilmi Bulunmaz'ın DT reklam kuleleri ile -yanıtı verilmiş- absürdlüklerini anında sayfasına taşıyan Büktel, aynı şahsın Habar Vaktim'le kol kol girip Meral'e yaptığı saldırıları görmüyor... gören göz, vicdanı da varsa kim olduğuna bakmadan tepki verir, Büktel'den bu tavrı bekleyen bana yuuh olsun... O safını seçmiş... İyi polis kötü polis i oynuyorlar... Derdi beni İHBAR etmek yoksa 2 dk. önce saldırısını paylaştığı kankasını sorgulamak değil... aynı kaba yapıyorlar dediğimde yanlışım nerede?

          Cuma, 01:51 · 

        • Büktel utandı, İHBAR ettiği kişiler yanlış olduğu için utandı, kankasının herzelerinden utandı... Kiminle kol kola giriyorum yahu diye utanmadı...

          Büktel'e rol iyi polis olarak verildi, saldırılarını sayfasında paylaştığı Hilmi'nin, Meral'e saldırısını görmeyerek, "Ben Can Dündar'ın yazısını paylaştım" ben iyi polisim diye okuyanları aldatacağını sandı, sormazlar sandı... ama ben sordum. Yakın arkadaşın da saldırıyor Meral'e, HABER VAKTİM'LE KOL KOLA GİREREK, LAFIN YOK MU BÜKTEL! demezler sandın değil mi? Masken düştü, sustun. Yarın Demirkanlı yalanları diye link ver ama bu yazışmaları takip edenler bilir, "yalanlarını linklerine sığdırmaya kalkma, çık karşıma" dediğimi çok iyi bilir izleyenler, her seferinde de nasıl kaçtığını da, yalan ve doğru kamerada anlaşılır, objektif deriz ya işte kameranın önündeki de bir objektiftir ne algılarsa jaydeder. Ama yanaşamazsın, linklerle aklanacağını sanırsın, kimse gidip bakmaz, sanırsın ki herkes bu yalanına inanır. Haklıysan, güçlüysen neden kaçarsın kameradan (objektiften)? Zırvalarla halledilir sanıyorsun, Goobels de öyle sanıyordu... Azıcık namusluysan, kankanın, Hilmi'nin tavrına ilişkin görüşünü ifade et de kimse merak da kalmasın. Ben biliyorum, merakım da yok.
          Büktel ne yaparsanız yapın, acımıza saygı gösterip Meral'e sataşmayın...

          Cuma, 02:22 · 

        • Bay İHBARCI atlamışım, Kocaeli'ndeki İHBAR adresiniz de yanlış, Nejat Birecik değildi, kaldı ki, Nejat Birecik de istifa etti. Doğru adresi aktarayım: Ali Bey'e İHBAR edeceksiniz, soyadını da siz bulun muhterem İHBARCI vatandaşlar... Onu da ben söylemeyeyim ama bulamazsanız sorun, ikisinin de telefonlarını, adreslerini, mail adreslerini veririm...

          Yeter ki siz coğrafyamızdan eksik olmayın... İHBARCI vatandaşlarımız şeyimiz taçıdır...
          Sorun, doğru adresleri vereyim. Yüzün bile kızarmıyor değil mi? Meral'den ne istediniz? Meral size ne yaptı?

          Cuma, 02:36 · 

        • Büktel adımı anarak ya da Dergi'min adını anarak yapacağın her iftiranın altına şunu yazacağım, bilgine...

          Sayın Muhbir Vatandaş, adresleriniz yanlış, İBBŞT ile ilgili olarak Sayın Ayşenil Şamlıoğlu ya da yeni sanat yönetmeni değil, doğru adres B.B. Halkla İlişkiler Bürosu (Oradaki ismi sorma, azıcık çaba göster bul, bulamazsan sor, yanıtlarım.), Kocaeli ile Nejat Birecik değil ya da yeni sanat yönetmeni değil, doğru adres Ali Bey (Soyadını sorma o kadarını da sen bul Sayın Muhbir vatandaş, bulamazsan sor söylerim.)... İHBARlarınızı bu adreslere yapın.

          Çok uzuun zamandır bu kadar açık Muhbir Vatandaş'la karşılaşmamıştık, iyi ki varsınız, geçmişimizi hatırlattınız... Var olun, sağ olun...

          Not: İHBAR için isim konusunda kafanız karışırsa çekinmeden sorun doğru isimleri aktarırım, söz... Yeterki siz Sayın Muhbir Vatandaşlıktan vazgeçmeyin...

          Cuma, 03:39 · 

        • Büktel sana sevineceğin bir şey aktarayım... İnsan ne zaman nereden geleceğini bilmediği bir tokat yer, ben de bunu yaşadım... Hiç tanımadığım biri çok önemli bir konunun tartışıldığı yerde şunu söyledi: "Uğur Küçük: siz ilgiyi çekemezmiydiniz Mustafa bey? Büktel, Bulunmaz tartışmalarından vakit tasarrufu yaparak..." Çok ağır bir eleştiri, Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım... Bu da bana ders olsun, sağolsun Uğur, attığı tokat çok yerindeydi...

          Cuma, 04:05 · 
    (Sadece 2 gün sonra)

    YUKARIDAKİ SON YORUMUNDA "Çok ağır bir eleştiri, Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım..." DEMİŞ OLAN MUSTAFA DEMİRKANLI, YALNIZCA 2 GÜN DAYANABİLDİ VE KANKASI ORHAN ALKAYA HAKKINDA YAZDIĞIM BİR YAZININ ALTINA (YAZIDA KENDİSİNDEN İMA YOLUYLA BİLE SÖZ ETMEDİĞİM HALDE) KONUYU SAPTIRMAK AMAÇLI BİRTAKIM SARHOŞ LAFLARI EKLEYEREK, BANA TEKRAR TEBELLEŞ OLUP, PROVOKASYONDAN VAZGEÇMEYECEĞİNİ BİR KEZ DAHA BELGELEDİ.
     
    Coşkun BüktelT24 sitesinde yorum yaptı.


    ORHAN ALKAYA'NIN T24 SİTESİNDE YAYINLANAN "TESLİM OLMAYACAĞIZ" BAŞLIKLI YAZISININ ALTINA BÜKTEL'İN EKLEDİĞİ YORUM ŞUYDU:


    • ‎*ORHAN ALKAYA, KADİR TOPBAŞ'A TESLİM OLMANIN SİMGE ADIDIR*

      FERİDUN ÇETİNKAYA: Kadir Topbaş, yönetmelik sanatçılarla birlikte yapıldı demiş. Şaşmayız. Şehir Tiyatrosu'nda yıllardır işbirlikçi entrikaları dönmüyor mu?

      COŞKUN BÜKTEL: Bravo, Kadir Topbaş! Müstakil Muhsin Ertuğrul sahnesini yıkmak istediğinde, bunu kendi elleriyle yapmak yerine sosyalistlere yaptırmayı tercih etti ve gerekli sosyalist maşayı bulmak için İBBŞT sanatçı kadrosuna yöneldi ve kadro içinden bir "çürük elma" bulup Muhsin Ertuğrul'u ona yıktırdı.

      Peki bugün ne yaptı? Anlaşılan, bugün de tiyatroyu siyasi bürokrasinin vesayetine emanet etmek için gerekli yönetmelik değişikliklerini yürürlüğe koymak istedi ve anlaşılan, nihai amacının bu aşamasına ulaşmak için de gerekli "çürük elma"ları (herhalde yine makam ve mevki karşılığında) İBBŞT sanatçı kadrosu içinde bulmayı, bir kez daha başarabilmiş.

      Bu sayede İBBŞT'yi kimlerle dolduracağını ve zamanı gelince orada daha ileri (vahim) aşamalar için yeterli "çürük elma"ları nasıl kolayca bulacağını ileride göreceğiz.

      İBBŞT 1916'da başlarken ilk oyunu "Çürük Elma" (Yoksa "Çürük Temel" miydi?) olduğu için midir nedir, "çürük elma" bakımından her dönemde bolluk yaşadı.

      ALKAYA HAKKINDA GÖRÜLMESİ GEREKEN BELGELER:http://www.coskunbuktel.com/buktelalkayabuyikimlahatirlanacak.htm



       
      Teslim Olmayacağız (Alkaya'nın T24 sitesindeki ilgili yazsının linki)
       · · 
        • TESLİM OLMAYACAKMIŞ!
          E, peki ne yapacaksın? Ne olmayacağını ya da yapmayacağını söyleme de "açıkça, mertçe, Türkçe" ne yapacağını söyle!
          Şairane ya da derin konuşuyorum ayaklarında "açıkça, mertçe, Türkçe" konuşmaktan kaçınan entelektüelimsilere asla güvenmeyin! Unutmayın: Alkaya Muhsin Ertuğrul yıkımından önce de böyle belirsiz konuşmuş, "termosumla gelirim" demişti. Herkes de onun termosuyla gelip nöbet tutacağını ve yıkım olursa, durdurmak için makinelerin önüne yatacağını sandı. Ama sonra ne oldu? Bir koltuk karşılığında, Kadir Topbaş, Muhsin Ertuğrul'u bizzat Orhan Alkaya'ya yıktırttı.
          Şimdi kalkmış "teslim olmayacağız!" diyor. Olmayacaksın da ne yapacaksın? Tıssss!... Yanıt yok.
          ORHAN ALKAYA'YI HÂLÂ YAZAR/ŞAİR/SOSYALİST YA DA ENTELEKTÜEL SANABİLEN HERKESİ KINIYOR, HEPSİNE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN, DİYORUM.
          18 saat önce · ·  1

        • Büktel iyi ki siz varsınız; sen ve kankan Bulunmaz. Sizin sayenizde öğreniyoruz yapılan değişikliğin ne kadar doğru olduğunu, kankan olmasa Belediye'nin basın bürosunun açıklamasından bile bi haber olacaktık, tıpkı Haber Vaktim'in haberlerinde olduğu gibi... Sosyalist Bulunmaz ve kankası Gerçekçi Büktel!..Seni izleyenler de okusun kankan Bulunmaz'ın ortaya çıkarttığı açıklamayı... Umarım apar topar yapılmış, başı sonu belli olmuyor diye yorumlamazsın, biliyorum ne kadar gerçekçi diye algılayacaksın... Büktel bir ara sizin, en azından yakın arkadaşın sosyalist kapitalist Hilmi Bulunmaz'ın (Kaynak: Risale HABER) ya da haber vaktim'in haberlerini neden referans aldığını açıklarsın, sanırım seni okuyanlar, seni başka biri sanıyor olabilir... yanılmasınlar. En tehlikeli durum kimliğini gizleyerek, gizli işbirlikçileriyle kol kola girenlerdir. Tıpkı Bükltel'in Bulunmaz'la ittifakı gibi... http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/istanbul-sehir-tiyatrolarinda-1980de_8021.html

          12 saat önce · ·
        • Mustafa, belli ki yine sarhoşsun. Ne dediğin belli değil. Tek anladığım şey, Orhan Alkaya adlı kankanla ilgili yazdıklarımı örtbas etmek amacıyla, burada yine Hilmi'ye saldırıyorsun. Peki ben Orhan Alkaya'nın yukarıda açıkladığım alçaklıkları için sana saldırıyor muyum? Hayır, saldırmıyorum. Çünkü hukukçu olmadığım halde, "suçun şahsiliği" diye evrensel bir hukuk kuralı var, biliyorum. Hilmi'nin benim de katıldığım söz ve eylemleri dışındaki eylemlerini burada, Hilmi'nin protesto ettiği ve asla tek satır yazı yazmadığı facebook'ta değil de, onun cevap vereceği bir yerde, örneğin kendi sitende yaz diye; Hilmi'yle olan kozunu Hilmi'yle paylaş diye, seni bin defa uyardım. Ama alçaksın ve bana bunlarla vakit kaybettirmeyi kâr sayıyorsun.

          OYSA SEN DAHA İKİ GÜN ÖNCE, CUMA GÜNÜ, (GÜYA "TOKATINDAN" ÇOK ETKİLENMİŞ GİBİ ROL KESTİĞİN) UĞUR KÜÇÜK'E ŞÖYLE SÖZ VERMEDİN Mİ?

          MUSTAFA DEMİRKANLI: Hiç tanımadığım biri çok önemli bir konunun tartışıldığı yerde şunu söyledi: "Uğur Küçük: siz ilgiyi çekemezmiydiniz Mustafa bey? Büktel, Bulunmaz tartışmalarından vakit tasarrufu yaparak..." Çok ağır bir eleştiri, Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım... Bu da bana ders olsun, sağolsun Uğur, attığı tokat çok yerindeydi...

          (KAYNAK: 
          http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=428135747212310&id=100000243596367&comment_id=5809922)

          NE DİYEYİM, MUSTAFA? VERDİĞİN SÖZÜN DEĞERİ BU KADAR İŞTE... BİLEŞİK KAPLAR TEORİSİ ŞÖYLE DER: İNSANIN CİĞERİ KAÇ PARA EDERSE, VERDİĞİ SÖZÜN DEĞERİ DE ANCAK O KADAR EDER.

          arşiv:

          MUSTAFA DEMİRKANLI 18 Nisan 2007:

          "Benim için artık bu kişiler yoktur. Onlar; Hilmi Bulunmaz-Coşkun Büktel ikilisi bizlere öldükten sonra arkamızdan ya da yaşarken küfretmeye devam edebilir, dilediklerince. Ama ben görmeyeceğim, çünkü artık asla bu lanetlilerin sitelerinde işim olmayacak. "

          KAYNAK: 
          http://www.coskunbuktel.com/demirkanlihilmibukteliki.htm

          ARŞİV: Mustafa Demirkanlı'yı midesi kaldırabilen, Demirkanlı'dan nefret etmeyebilen herkesten, tüm samimiyetimle iğreniyorum.

          Neden mi? Sırf yukarıda açıkladıklarım bile yeter ama daha yüzlerce neden (belge) var... İsterseniz bir göz atın: 
          http://www.coskunbuktel.com/linkdemirkanliyalanlari.htm





          3. AŞAMA
          (17 Nisan 2012)


          • FLAŞ!!! FLAŞ!!! FLAŞ!!!

            ORHAN ALKAYA (twitter'dan): Belediye Başkanı'nın Darbe Yönetmeliği'ni imzaladığını Daire Başkanı söyledi.

            DEMEK DEMİRKANLI'NIN KADİR TOPBAŞ'I YAĞ ÇEKEREK KANDIRMAYA KALKIŞMASI (BİZİM SÖYLEDİĞİMİZ ÜZERE) DEMİRKANLI'YI DAHA ÖNCE DE SULU DEREYE GÖTÜRÜP SUSUZ GETİRMİŞ OLAN TOPBAŞ'I ETKİLEMEMİŞ.

            (Ama Demirkanlı, o hamleyi zaten tiyatro sanatının hatırına değil, iftiracı ve dezenformatif dergisine İBBŞT'den aldığı reklam ödeneğinin sürmesi hatırına yapmıştı. Bence yağcılar, hacıyatmaz gibidir, her dönemde ayakta kalmayı başarır: Mustafa'nın reklamları sürecektir.)
            · ·· 
              • 2 saat önce · 
              • Gözünüz aydın demem gerekir ama demeyeceğim... Neden demediğimi öğrenirsiniz... Kutlamam gereken konuda kutlamamı yapmam gerek, yapıyorum: "Halkın ezici çoğunluğunun oyunu alan AKP iktidarı karşısında fırtınalı bir havada kırık bir kayıkla seyahat ediyormuş gibi anlaşılması güç havalara giren Balıkçı Kazmacıbaşı Korsan Orhan Alkaya, boyuna posuna, imgesiz şiirine hiç aldırış etmeden "Belediye Başkanı'nın Darbe Yönetmeliği'ni imzaladığını Daire Başkanı söyledi." mırıltılarıyla sözüm ona muhalefet örgütlüyor." İmza Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz... Senin yukarıdaki, Hilmi'nin aktardığım yorumu sizin kişisel tarihinize eklensin, övünçle kullanırsınız... Seviyeyi bu kadar düşüreceğinizi ben bile tahmin etmezdim...
              • İlan meselesini adına doladın, bu dergi yıllarca ödenekli kurumlardan ilan almadan çıktı, kankanız Rahmi Dilligil'in ipliğini pazara çıkarttığımızda da ilanların kesileceğini biliyorduk, hiç duraksamadık... Nurullah Tuncer'in ilk Genel Sanat Yönetmenliği'nde Yardımcısı Kocatürk'e de iman etmedik... Yine kesildi ilanlar, yarın da ilan almayabilir bu Dergi, hesabımızı gelecek ilanlar üzerine yapmadık... Sizin gibi olmadı bu Dergi anlayacağınız... Hesabın şu: Tiyatrodan anlamayan bir ekip göreve gelirse, bu desteklerim karşısında Theope'yi pazarlayabilirim... O kadar açığa çıkıyorsun ki, farkında değilsin... Gözlerine kin perdesi inmiş... Sosyalist (!) Hilmi Bulunmaz ve kankası gerçekçi (!) Coşkun Büktel... Bu süreç en azından sizin kişisel hırslarınızla nerelere kadar uzanacağınızı,kimlerle kol kola girebileceğinizi, ilkelerinizin ne olduğunu gösterdi, iyi de oldu... Kankanın sayfasına bir zahmet bak, Haber Vaktim haberlerinden geçilmiyor... Yüzün hiç mi kızarmıyor?
                16 Nisan, 22:27 · 

              • ARŞİV: Mustafa, belli ki yine sarhoşsun. Ne dediğin belli değil. Tek anladığım şey, Orhan Alkaya adlı kankanla ilgili yazdıklarımı örtbas etmek amacıyla, burada yine Hilmi'ye saldırıyorsun. Peki ben Orhan Alkaya'nın yukarıda açıkladığım alçaklıkları için sana saldırıyor muyum? Hayır, saldırmıyorum. Çünkü hukukçu olmadığım halde, "suçun şahsiliği" diye evrensel bir hukuk kuralı var, biliyorum. Hilmi'nin benim de katıldığım söz ve eylemleri dışındaki eylemlerini burada, Hilmi'nin protesto ettiği ve asla tek satır yazı yazmadığı facebook'ta değil de, onun cevap vereceği bir yerde, örneğin kendi sitende yaz diye; Hilmi'yle olan kozunu Hilmi'yle paylaş diye, seni bin defa uyardım. Ama alçaksın ve bana bunlarla vakit kaybettirmeyi kâr sayıyorsun.

                OYSA SEN DAHA İKİ GÜN ÖNCE, CUMA GÜNÜ, (GÜYA "TOKATINDAN" ÇOK ETKİLENMİŞ GİBİ ROL KESTİĞİN) UĞUR KÜÇÜK'E ŞÖYLE SÖZ VERMEDİN Mİ?

                MUSTAFA DEMİRKANLI: Hiç tanımadığım biri çok önemli bir konunun tartışıldığı yerde şunu söyledi: "Uğur Küçük: siz ilgiyi çekemezmiydiniz Mustafa bey? Büktel, Bulunmaz tartışmalarından vakit tasarrufu yaparak..." Çok ağır bir eleştiri, Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım... Bu da bana ders olsun, sağolsun Uğur, attığı tokat çok yerindeydi...

                (KAYNAK: 
                http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=428135747212310&id=100000243596367&comment_id=5809922)

                NE DİYEYİM, MUSTAFA? VERDİĞİN SÖZÜN DEĞERİ BU KADAR İŞTE... BİLEŞİK KAPLAR TEORİSİ ŞÖYLE DER: İNSANIN CİĞERİ KAÇ PARA EDERSE, VERDİĞİ SÖZÜN DEĞERİ DE ANCAK O KADAR EDER.

                arşiv:

                MUSTAFA DEMİRKANLI 18 Nisan 2007:

                "Benim için artık bu kişiler yoktur. Onlar; Hilmi Bulunmaz-Coşkun Büktel ikilisi bizlere öldükten sonra arkamızdan ya da yaşarken küfretmeye devam edebilir, dilediklerince. Ama ben görmeyeceğim, çünkü artık asla bu lanetlilerin sitelerinde işim olmayacak. "

                KAYNAK: 
                http://www.coskunbuktel.com/demirkanlihilmibukteliki.htm

                ARŞİV: Mustafa Demirkanlı'yı midesi kaldırabilen, Demirkanlı'dan nefret etmeyebilen herkesten, tüm samimiyetimle iğreniyorum.

                Neden mi? Sırf yukarıda açıkladıklarım bile yeter ama daha yüzlerce neden (belge) var... İsterseniz bir göz atın: 
                http://www.coskunbuktel.com/linkdemirkanliyalanlari.htm
              • Coşkun Büktel GIRTLAĞINA KADAR BOK ÇUKURUNA BATIRDIĞIM ORHAN ALKAYA'NIN YARDIMINA MUSTAFA DEMİRKANLI KOŞTU; BİR FİSKEYLE ONU DA KANKASININ YANINA YUVARLADIM. İŞTE BELGESİ:http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=404644542886995&id=100000243596367&comment_id=23142069
              • Büktel, bu tavrın gerçekten sana mı ait? Çok mu utanıyorsun yaptıklarından?
              • Coşkun Büktel Şu tavır mı: "Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım... Bu da bana ders olsun, sağolsun Uğur, attığı tokat çok yerindeydi..." 

                HAYIR, MUSTAFA, O TAVIR VE O SÖZLER SANA AİT!
              • Orhan Alkaya'yı yok edelim, Demirkanlı'yı ve Degsi'ni de bitirelim, tamam... Sonrası için ne diyorsun? Onu anlat, karalama ya da muhalefet üzerine fikir yürütme... Özgül düşüncelerini paylaş.. Hilmi'nin desteklediği Haber Vaktim'in mi yanındasın? Tiyaro'nun mu?
              • Tiyatro'ya saldırdığında yanıt veriyorum, senin diğer saçmalıklarınla uğraşmıyorum...
              • Coşkun Büktel MUSTAFA DEMİRKANLI 3 GÜN ÖNCE: "tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım..."

                MUSTAFA DEMİRKANLI 18 Nisan 2007: "Benim için artık bu kişiler yoktur. Onlar; Hilmi Bulunmaz-Coşkun Büktel ikilisi bizlere öldükten sonra arkamızdan ya da yaşarken küfretmeye devam edebilir, dilediklerince. Ama ben görmeyeceğim, çünkü artık asla bu lanetlilerin sitelerinde işim olmayacak. "
              • Peki susayım... Sen sosyalist arkadaşınla birlikte Haber Vaktim'in dezenformatif haberleriyle yaşayın mutlu olun, yeni bürokratik yönetimde oyununun istediğin gibi sahneleneceğini düşünüyor hatta bu rüyayı bile görüyorsundur, kendi sahnelemenle olacağını düşünüp hülyalara dalıyorsundur... Orhan'a ya da başkalarına saldırarak, Belediye'ye "ben buradayım" dediğini sanıyorsun. Doğru düşünüyorsun, fark edilmişsin, Belediye kulislerinde bu adam kim? Soruları sorulmaya başlanmış, bakarsın Genel Sanat Yönetmeni bile olursun... Çok da yakışırsın... adın kulislerde konuşulmaya başladı... hayırlı olsun...
                34 dakika önce · 
              • Coşkun Büktel Seni okuyan da Kadir Topbaş'ın Şişhane'deki eski THY binasını tiyatro yapma yalanını ortaya çıkaranın ben değil de sen olduğunu; Kadir Topbaş'a yağ çekenin de sen değil ben olduğumu sanacak.

                Ya o "peki susayım" ne demek? Seni okuyan, sıfır sansür ilkesinin bana ait değil sana ait olduğunu; aramızdaki sansürcünün sen değil de, ben olduğumu sanacak!

                Konuş kardeşim! Gerçeği 180 derece saptırmandan korksaydım, senin gibi sansürcü olurdum.
                20 dakika önce · 


                 


                 
                4. AŞAMA
                (17 Nisan 2012)
              • Büktel, aklını mı yitirdin? Ben kötüyüm... ahlaksız bir adamım... provakatörüm... Tamam... Sana gelelim... Haber Vaktim'in yanında, bürokratların yöneteceği tiyatronun yanında olan sizi (Sen ve Bulunmaz) anlatsanıza, öğrenelim derin bilginizden yararlanalım... Beni bırak, ben zaten ahlaksız biriyim, sen ahlakını savun... savunabiliyorsan... Ben zaten kimseye teslim olmadığımı tarihimde kanıtladım, şimdi sen savun... Sosyalist arkadaşın Hilmi'yi savun, tiyatronun geleceğini biçimlendirecek yönetmeliğin neresinde olduğunuzu anlat... Tekrarlama papağan gibi, ben kötü, ahlaksız, rezil, pislik biriyim... Herkes öğrendi artık (!) Sen neredesin? Neyin yanındasın? Tiyatro'nun üzerine giden FT kaynaklı dezenformatik yayın Haber Vaktim'in mi yanındasını? Saınrım bu soru bile fazla. Bak!kankanın sitesi... Hadiadım at da, senin neden, nerede olduğunu öğrensin okuyan bir iki kişi... Beni bırak, ben ahlaksız bir adamım (!) Sen kendi ahlakını savun, en azından ifade et... Kankanı, kapitalist sostyalist kankanı savun... Okuyanı salak sanma... Yeni yönetmelikte Genel Sanat Yönetmenliği'ni kabul edecek ilk kişi olarak ve bunun rüyasını gören olarak kendini anlat artık... Linkleri herkes öğrendi, herkes senin ne dediğini merak ediyor... Gerçeken sözün var mı?
                8 saat önce · 
              • Yeni yönetmelikle sana önerilecek Genel Sanat Yönetmenliği'ni kabul edecek misin? Soruyu şöyle sorayım, teklif edilirse "hayır" der misin? Yanıt veremeyeceksin değil mi? Ahlak la ikbal çatıştı, ya doğruysa? Yine geçiştirip linklerle çözeceksin sorunu sanıyorsun ama söylediğim doğru... Her an aranabilrsin... Hazırlıkı ol...
                8 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Mustafa, bu kez rakıdan daha sert bir şey içiyor olmalısın! Ama ne kadar zom olsan, savcı rolü oynamaktan vazgeçmiyorsun. Ne var ki, ben senin karşında suçlu rolü oynayacak değilim. Sahi ne içmeye başladın sen?
                8 saat önce · 
              • Üst üste iki kere sormuşsun...Şaşırmışsın... İçkiden değil, yaşlılıkltandır, yanıt vereyim: Rakı, şarap, cin, viski, esrar, marijuana... Peki, sorumun yanıtıyla ne ilgisi var... Sorana değil, soruya bak... Haber Vaktim'le kol kola girmenizi, kişisel yakınlığınızı bu kadar deklare etmenizi açıkla... ŞT'yi nasıl bir süreç bekliyor? Son yönetmelik hakkında gerçekçi Büktel olarak söyleyecek tek lafın yok mu? Varsa onu söyle, bu saate kadar sadece Orhan'a ve bana saldırdın.... Yönetmelikle ilgili görüşün yok mu? Bizi boşver tiyatroya bak... Varsa görüşünü aktar... ya da Hilmi sana da bir bilet alsın Güney Afrika'ya sen de git...
                7 saat önce · 
              • Pardon, Güney Afrika Kapitalist Sosyalis Hilmi'ni önceki seyahatiydi, doğrusu Güney Amerika... Oralarda altın ve elmas madenleri çoktur...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Üçüncü kez soruyorum: Ne içiyorsun sen? Ciddi cevap ver ama... (Ve sakın benden ciddi cevap bekleme! Yok böyle bir hakkın senin... Sen savcı koltuğunda değil, suçlu sandalyesindesin. Sana hesap verecek değilim) Sahi ne içiyorsun? Söyliycek misin?
                7 saat önce · 
              • Yanıt veriyorum, tekraren... Rakı, şarap, cin, viski, esrar, marijuana... Yanıtı aldın mı? Şimdi soruyu soranı bırak soruya bak...Yanıtın varsa ver..
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Soruyu soranı bırakamam! Soru ise zaten saçma!
                7 saat önce · 
              • Senin sorumluluğun soru soranla değil, soruyla... Neden?.. Haber Vaktim'le kol kola giriyorsunuz ya da neden bu yapıyla bütünleşmiş Kaitalist Sosyalist Hilmi'yle aynı noktada oluyorsun... soruya bak Büktel, soranı boşver...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Sen suçlu sandalyesindesin!
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Savcı değilsin. Senin değil bana, hiç kimseye soru sorma hakkın yok.
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Sen tek başına bu dünyanın kirlilik katsayısını arttıran bir unsursun. İşte ispatı: http://www.coskunbuktel.com/linkdemirkanliyalanlari.htm
                7 saat önce · 
              • Şunu kayda geçelim mi? Yakından takip ettiğin, yakın arkadaşın ŞT sürecini Haber Vaktim (FT) kaynağıyla yürütüyor, ki o kendini sosyalist olarak tanımlıyor... Sence seni bu yakın arkadaşının tavrı, yaklaşımı rahatsız etmiyor mu?... Arada bir konuyu değiştirmek için yazma, ben kötüyüm, suçlu sandalyesideyim, ben, pislik, iğtrenç biriyim, tamam... Siz neredesiniz? Soru bu?
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel İftiralarına kaç kişinin inanacağı artık beni ilgilendirmiyor.
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Sorulara cevap (hesap) vermesi gereken sensin.
                7 saat önce · 
              • Sadece soru? Siz; sen ve yakın arkadaşın Hilmi neredesiniz... Kabul etti herkes Demirkanlı, yalancı, pislik, sahtekar vs. vs. bunlar kabul. siz neredesiniz? Haber Vaktim2'n nreesindsiniz? Yeni yönetmeliğin neresindesiniz? biz kötüyüz, ahlaksızız, pisliğiz... Bu anlaşıldı... siz neredesiniz? Sen ve Kapitalist Sosyalist arkadaın Hilmi neredesiniz? Bu konuda tek lafın yok...
                7 saat önce · 
              • Beni bırak, ahlaksızlığımı kabul ettim... ahlakını açıkla... İstiyorsan Hilmi'nin de neden FT'nin yayın organına sahip çıktığını...
                7 saat önce · 
              • Gerçekçi Büktel, gerçekler rahatsız mı ettii...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Hangi gerçek? Neyi belgeledin ki? "Büktel, Kamçatka'ya neden gittiğini açıklamayacak mısın?" gibi salakça soruların beni eğlendirmek yerine niye rahatsız etsin ki? Kamçatka'ya gitseydim bile nedenini sana açıklamazdım.
                7 saat önce · 
              • Büktel, sen ve Hilmi özel değilsiniz, sadece özel muamele istiyorsunuz... Birinizin derdi (senn) oyununu sahnelemek, kim olursa olsun, yeterki senin istediğini yapsın, diğerinizin derdi kaale alınması, kim olursa olsun, son umudu anlaşıldı ki, iktidar yanlıları ama inan ki orada da yanılıyor...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Sen soru soracak ya da salak salak çarpıtmalarınla insanları suçlayacak mevkide değilsin! Örneğin, Kadir Topbaş'a neden yağ çektiğini anlatması gereken birisin!
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel İftirayı neden kapak yaptığını da...
                7 saat önce · 
              • Yahu beni suç sayılacak sözler söylememe zorlama bu nsıl bir soru? Herkes mi salak? Yoksa birileri salağa mı yatıyor? Tekraren: Sadece soru? Siz; sen ve yakın arkadaşın Hilmi neredesiniz... Kabul etti herkes Demirkanlı, yalancı, pislik, sahtekar vs. vs. bunlar kabul. siz neredesiniz? Haber Vaktim'in nreresindsiniz? Yeni yönetmeliğin neresindesiniz? biz kötüyüz, ahlaksızız, pisliğiz... Bu anlaşıldı... siz neredesiniz? Sen ve Kapitalist Sosyalist arkadaşın Hilmi neredesiniz? Bu konuda tek lafın yok...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Yok öyle salakça itiraf! Suçun sağlamasını yapacağız! Şu konuları cevapla bakayım: http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Tatbikat yapmadan itiraf yeterli olmaz.
                7 saat önce · 
              • Ben iftirayı kapak yaptım, öyle olsun... Kadir Topbaş'a yağ çektim, zaten ben iğrenç bir adamım herkes öğrendi zaten, haber değeri yok... Siz neredesiniz? Haber Vaktim'innberesindesiniz? Merakımız bu... Beni boşver ben zaten rezil bir adamım... Siz neredesiniz?
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Senin merakın benim umurumda değil! Şu konulara tek tek cevap ver, bakayım: http://coskunbuktel.com/buktelgerizekarehberi.htm
                7 saat önce · 
              • Tatbikatı defalarca öneren ben, her seferinde kaçan sen... O linkteki soruları bana kayda alınacak bir ortamda sorma cesaretin varsa ben burdayım, sen neredesin? Linklere bakmayacakşlara güvenme karşıma çık hersorunu sor
                7 saat önce · 
              • Gerçekçi Büktel, Kapitalist Sosyalist Hilmi'yi de yanına al, reklamcı Feridun'u da... Ben tek başıma olacağım, sadece kameramanım... maçan sıkyorsa gel... Linklere bu ortamda kimsenin bakmadığına güveeek üfürüyorsun... Gel beni göm... Bu şansı kim verir sana...
                7 saat önce · 
              • Maçan sıkıyorsa gel karşıma... kayda alalım...
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Cevap alamayacağım sorular sormak için senin o pis suratına bakmak zorunda mıyım? Cevap veremediğini kanıtladım zaten! Suçlu sandalyesindekilerin savcıya "maçan sıkıyosa dışarı gel!" demesi savcıyı etkilemez. Mahkeme burası. Ve performansın ortada... Senin hakkında kanıtlamadığım hiçbir şey yok.
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Ayrıca zaten mahkemede çıkıyorum karşına, avukatsız. Senin gibi avukatın arkasına saklanmıyorum.
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Sızdın mı?
                7 saat önce · 
              • Coşkun Büktel İyi geceler, ben film seyredicem.
                7 saat önce · 
              • Yalanla, dezenformasyonla nereye kadar gideceksin? En yakın arkadaşının Haber Vaktim'le yani FT ile kol kola girmesine tek lafın şu ana kadar olmadı... Mahkemeyi boşver o sıradan yürüyen bir süreç, bana anlattırma, kabul edip sonra redettiğni... geç bunları... adam ol, adam gibi yalanlarını gözüme bakarak söyle... var mısın yok musun? Soru bu...
                7 saat önce · 
              • Zaten, mahkemeye sığınma, orası bu tartışmaın dışında bir yer... Sen kamera karşısında çık karşıma...
                6 saat önce · 
              • Hilmi-Büktel arsındaki ilişkiyi somutlyalım, şu anda... Hilmi'de haber şu: "Büktel, LİNÇÇİ Demirkanlı'nın ipliğini bir kez daha pazara çıkardı!" linkihttp://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/blog-post_8045.html
                6 saat önce · 
              • Bir önceki haber: "Pembe sermayeyle yeşil sermaye kumar konusunda anlaşabiliyor! " Kaynak: Haber Vaktim.http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/blog-post_2277.html izin varsa sorayım, Hilmi ne renk kaptalist?
                6 saat önce · 
              • Devam edeyim...Sosyalist Sanatçı Arjantin ve Brezilya'yı gezecek"http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/sosyalist-sanatc-hilmi-bulunmaz_16.html proleterler, bir dakika hepiniz değil Sosyalist Kapitalis Hilmi'nin proleterleri sadece, sizin artı emeğiniz yok... Soru sormayın, o size iş verdi... Susun... Büktel de bana sus diyor, soru soramazsın diyor ama bu toplumsal olguya da yanıt vermiyor... Tamam ben sormamış olayım, canını dişine takmış, kaybedeceği hiçbir şey oladığını anlamış, Hilm'nin işyerindeki bir proleter sormuş olsun... Coşkun sen ona yanıt ver, bana değil... Daha gerçekçi ol... Sahici gerçekçi ol... Pis bir kapitaistle yola çıktın, susmak zorunda kalıyorsun, sanırım utanıyorsun ama işin içinden çıkamıyorsun...Sen de biliyorsun bu gerçekleri kafanıza çakacaiğımı onun için karşıma çıkmıyorsun... Eee nasıl gerçeksisin peki?
                6 saat önce · 
              • Demirkanlı, bunları boşversin şu link cevap versin... Oldu... Anladık, kabul etik, zaten salağız...
                6 saat önce · 
              • Büktel, Demirkanlı'nın karşısına çıkamayacak, nerde olduğu belli Hilmi'yi savunacak ama sıkışınca ben aynı düşünmüyorum diyecek ve herkes salak ya. Bükell'e inanacak... En basiti bu yazışmaları okuyan herkes şunu düşünüyordur: "Büktel ben sana inanıyorum, kesin doğru ve haklısın, adam bir hata yaptı kayda alalım dedi, müthiş bir fırsat, bu adamı yok et, konuşun, kayda alın ve izleyelim, bu adamın da konuşacak tek lafı kalmasın, kaçırma bu fırsatı, bu adamı sustu artıkı"diyorlardır... Ben buradayım, sen neredesin Büktel? Haber Vaktim kamraları da olabilir, bence sakıncası yok...
                6 saat önce · 
              • Şimdi size son durumu aktarayım, bu şahıs; Büktel, kaçak döğüşüyor ya, üst perdeden atıyor ya... 3 dakika önce aradım: "Kimsiniz" dedi... Demirkanlı, dedim, tek laf edemeden telefonu kapattı, konuşmaya bile korkuyor... değil karşıma çıkması, özel konuşmaya bile yanaşamıyor çünkü o da biliyor en yakın arkadaşını neler yaptğını, herşeye laf eden Büktel'in susuyor olmasının acısını yaşıyor... yaşasın bu acıyı, Hilmi,i Büktel'in omzundadır ya atar yada sahip çıkar... Kararı kendi verecek...Telefonuma yanıt veremeyen adamı kamera karşısına davet etmem de komik ötesi... Büktel, Bulunmaz kadardır, sen kabul etmesen de... merak edenler baksın http://tiyatroyun.blogspot.com/ Büktel'in gerçeği, kankası burada...
                6 saat önce · ·
              • Telefona çıkamayan, kamera kaydıyla konuşalım dediğime yanaşamayan bu şahsın dediklerine inananlara selam olsun... Bana sataştıkça sadece bu gerçeği anımstacağım, Büktel benim için artık Bulunmaz'dır... Bulunmaz da Büktel ve Çetinkaya'dır... Bu insanlar namuslarına güvensin ve karşıma çıksın... Güveniyorlarsa...
                6 saat önce · 
              • Büktel'i tekrar aradım... Telefonu açtı yanıt vermedi... Açık tuttu... Şunları söyledim... Telefonda bile yüz yüze gelemiyorsun. kamera çok fantastik oluyor... Kankan Hilmi'nin tavrına söyleyecek lafın yok mu? Anladım, ŞT'ye Sanat Yönetmeliği önerilecek lafıımı ciddiye almışsın, ya da ya doğruysa deyip susmuşsun... Çapın bu işte... Doğru değildi Büktel, senin Genel Sanat Yönetmenliğin, hemen inanma, küfürlerine devam et... Seni bu kadar acz içinde görmek istemezdim.. Senin çapını tek kabul edemeyen benim, ama sen bunu anlamıyorsun...Hilmi ne derse doğrudur...Korkak, pragmatist bir adamsın.. Hepsi bu...
                5 saat önce · 
              • İnanmayacaksınız ama o kadar korkak ki... telefonunu açık bırakmış... yarın bir sürü link girecek benimle ilgili, "peki kabul" dedim, siz şimdi bu sürçte neredesiniz anlatın" dedim... Hiç merak etmeyin bunları geçip bana saldıracak, saldırılarını kabul ettim, bu konuda bir şey söyle... Mümkün değil... Genel Sanat Yönemeni olacağını umuyor ya, tek laf etmeyecek... İşte Büktel ve kankası Hilmi...Hnbar Vaktim kaynaklı bir haberhttp://tiyatroyun.blogspot.com/2012/04/blog-post_2277.html tanıyın bunları...
                5 saat önce · ·
              • Türkiye'nin Tek Sosyalist Tiyatro Sitesi'ni izleyin, Büktel'i de tanıyacaksınız... Utancından ses çıkramayan Feridun Çetinkaya'ya da sorunuz varsa sorun... Bu insanlar yukarıdaki linkte...
                5 saat önce · 
              • Coşkun Büktel Mustafa'nın bu gece saat üçten itibaren bana defalarca telefon açtığı doğru olup telefonumu açık bıraktığım yalandır. İlk açışında kim olduğunu sordum adını söyleyince yüzüne kapadım. Daha sonraki aramalarını ya hiç açmadım, ya da çaldırmasına son vermek için aç-kapa yaptım. Evet, işte "karşıma çık!" diyen yaratık böyle bir yaratık... Lemi Bilgin ve Ayşenil Şamlıoğlu, beni taciz etmesi için yıllardır bu yaratığın iftiracı dezenformatif dergisini reklamla beslediler. (Mustafa onların bunları duymasını istemediği için, bu tartışmaları sitesinde yayınlamıyor. Ben sitemde yayınlayarak onlara duyurmaya -ihbar etmeye- çalıştığım için de, bana çok kızıyor. Sanki birilerine özel mektup göndererek yalan ihbarda bulunmuşum gibi bana "ihbarcı" diyor.)

                Ben kendisine "iyi geceler" dedikten sonra, beni provoke etmek için, benden cevap alamadığı halde 2 saatte 12 kere yorum ekleyen ve provoke edemeyince gecenin üçünden sonra telefonla taciz eden bir adam, bana takma isimle saldıran sapıklardan daha sağlıklı olabilir mi? Hani bana artık bir saniye bile ayırmayacaktı? Daha dört gün önce şu yapmacık, samimiyetsiz lafları o söylemedi mi:

                MUSTAFA DEMİRKANLI 4 gün önce: Hiç tanımadığım biri çok önemli bir konunun tartışıldığı yerde şunu söyledi: "Uğur Küçük: siz ilgiyi çekemezmiydiniz Mustafa bey? Büktel, Bulunmaz tartışmalarından vakit tasarrufu yaparak..." Çok ağır bir eleştiri, Uğur Küçük'e buradan söz veriyorum, tek saniyemi bu İHBARCI vatandaşlara harcamayacağım... Bu da bana ders olsun, sağolsun Uğur, attığı tokat çok yerindeydi...

                (KAYNAK: 
                http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=428135747212310&id=100000243596367&comment_id=5809922)

                MUSTAFA DEMİRKANLI 18 Nisan 2007:

                "Benim için artık bu kişiler yoktur. Onlar; Hilmi Bulunmaz-Coşkun Büktel ikilisi bizlere öldükten sonra arkamızdan ya da yaşarken küfretmeye devam edebilir, dilediklerince. Ama ben görmeyeceğim, çünkü artık asla bu lanetlilerin sitelerinde işim olmayacak. "

                KAYNAK: 
                http://www.coskunbuktel.com/demirkanlihilmibukteliki.htm

                VERDİĞİ SÖZÜN DEĞERİ BU KADAR İŞTE... BİLEŞİK KAPLAR TEORİSİ ŞÖYLE DER: İNSANIN CİĞERİ KAÇ PARA EDERSE, VERDİĞİ SÖZÜN DEĞERİ DE ANCAK O KADAR EDER.

                SENİNLE NİYE KARŞI KARŞIYA GELEYİM MUSTAFA? SENİ REZİL ETMEK İÇİN Mİ? SENİ SENİN KENDİNİ ETTİĞİNDEN DAHA FAZLA REZİL ETMEME İMKAN YOK Kİ... GEREK DE YOK! MAÇAN SIKIYORSA, SANSÜRDEN VAZGEÇ VE BU TARTIŞMALARI BEN NASIL SİTEMDE DAİMA YAYINLIYORSAM, SEN DE CESARETİNİ TOPLA VE SİTENDE YAYINLA DA, OKURLARIN (VE LEMİ BİLGİN) GÖRSÜN NASIL BİR YARATIK OLDUĞUNU...

                ARŞİV: Mustafa Demirkanlı'yı midesi kaldırabilen, Demirkanlı'dan nefret etmeyebilen herkesten, tüm samimiyetimle iğreniyorum.



                5. AŞAMA
                (18 Nisan 2012)



                • MUSTAFA DEMİRKANLI, YILLARDIR DEFALARCA BENİ HİÇBİR NEDENLE ARAMA DEDİĞİM HALDE, DÜN GECE SAAT 03'TEN SONRA (BİR YIL KADAR ARA VERDİĞİ) TELEFON TACİZLERİNE TEKRAR BAŞLADI! PROVOKASYONUN DÜN GECEKİ 4. AŞAMASINI MUTLAKA OKUYUN!

                  http://www.coskunbuktel.com/bukteldemirkanliprovokator.htm
                  · ·· 

                  • Berrin Kural bunu beğendi.
                    • Uğur Küçük Bende geçen gün yaptığım yorumdan sonra 'Mustafa bey'in tokat olarak aldığı' artık bu tartışmaların biteceğini düşünmüştüm. Yazık ki yanılmışım, gecenin bir vakti arama yapıyorsa eğer verdiği sözle tezat bir durum bu...
                      20 saat önce · 
                    • Coşkun Büktel Bırak arama yapmasını bana 1 saniyesini ayırması bile verdiği sözle tezat... Ama Mustafa'nın sözünden ne olur ki...? Ciğeri kaç para ederse sözü de ancak o kadar...
                      20 saat önce · 
                    • Sayın Uğur Küçük, eleştirinizde yerden göğe kadar haklısınız... Kendimi frenlemem gerekirdi beceremedim... Asırlık bir tiyatro kurumu yok edilirken, sadece kişisel ikballeri için dezenformatif yayın yapan, bu sürecin tekçilerinden Haber Vaktim'in haberlerine sığınan bu iki kişi, rol dağıtımı yaparak; Hilmi'ye kötü adam rolünü, Büktel'e iyi adam rolünü biçmişler ve kinlerini kusuyorlar... Theope der durur ya, Şehir Tiyatroları'nda sahnelendi, rahmetli Ali Taygun'u doğduğuna pişman etti bu şahıs... Onlar kişisel ikballeri için, kendini soosyalist olarak tanımlamaya çalışan elmas kalemleri uluslararası taciri, Büktel'in yakın arkadaşı Bulunmaz FT'nin kurumlarıyla, bile bile ilişkiye girmekten çekinmediği gibi, Haber Vaktim'e bile dört kolla sarılır, Büktel'den de farkındaysanız tek eleştiri gelmez, birbirlerini sitelerinde överler... Haklısınız bunlar mazeret olmamalı, sizin önerinizi önemsedim, orada durmalıydım. Tekrar, şahsınızdan özür dilerim, eleştiirniz çok haklı ve doğru...
                      6 saat önce · 
                    • Coşkun Büktel Bu ipe gelmez zırvaları mahkemede hakime de söylesene! O yemez, di mi? Burada "sıfır sansür" ilkemden yararlanarak üç tane çocuk kandırmayı kâr sayıyorsun. Ama bu sayfaları büyükler de okuyor.
                      28 dakika önce · 
                    • Ha, bir de: İyi polis kötü polis suçlaması, ben, 28 Mart 2012'de, ne oldukları, kim oldukları belli olmayan, aslında aynı şahıs olmaları da muhtemel, iki takma isimli şahsa yönelttiğimde, (kopyacı Mustafa'nın ipe sapa gelmez taklidinin tersine) gayet mantıklı ve tutarlıydı. Bakın:

                      COŞKUN BÜKTEL: Ben sizin, Erhan Sancak Temirsade adlı sapığın benden yana (iyi polis) görünen versiyonu olduğunuzu düşünüyorum. Daha sonra sizi de benim yarattığımı ve benden yana olduğunuzu söyleyecekler. Oysa hiç öyle değilsiniz. Öyle olsanız, net ve açık konuşuyor olurdunuz.

                      (TAMAMINI OKUMAK İÇİN: 
                      http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=390628257621957&id=100000243596367)
                      Şu iki linkte (ve devamı linklerde) ise, asırlık Şehir Tiyatrosu'nu yok etme çabalarına karşı, dergisine aldığı reklamların sürmesini sağlamak için Kadir Topbaş'a yağ çekmekten başka çare göremeyen Mustafa Demirkanlı'nın tavrı ile; Topbaş'ın bir grup gazeteciye söylediği apaçık yalanını (ki o yalanı ninni gibi dinleyen o gazeteciler arasında güya gazeteci rolünde Demirkanlı da vardı) belgeleyen Coşkun Büktel'in tavırları arasındaki farkı görebilirsiniz:

                      LİNK 1: 
                      http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=406384506046332&id=100000243596367

                      LİNK 2: 
                      http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=404644542886995&id=100000243596367
                    • Uğur Küçük ‎'Çocuk' benmi oluyorum burda?
                      29 dakika önce · 
                    • Coşkun BÜKTEL beni çocuk olarak görüyorsa bunun tartışmasına girmiyeceğim burda, nüfus cüzdanıma göre 1983 doğumluyum, bu çocuklukta neye göre ölçülür onuda anlamış değilim, mustafa bey benden özür dilemenize gerek yok, ben sadece bu durumda bir tezatlık gördüğüm için şaşırdım ve yorum yaptım. Gece geç saatlerde aramayın sizde, belki uyuyordur Coşkun BÜKTEL, sağolsun sayfasında numarasını paylaşmış ama ben gündüz dahi aramadım henüz hiç, THEOPE'nin de 20 sene geçmesine rağmen hala bir oyun olarak sergilenmemesi, yazılmasındaki tiyatro eseri amacına ulaşamamış olması ayrıca düşündürücü bir durum...
                      22 dakika önce · 
                    • Coşkun Büktel Anlaşıldı olayınız! İyi polis kötü polis işte böyle oynanıyor.
                      12 dakika önce · 
                    • Uğur Küçük Ben gayet açık yorumladım durumu Coşkun abi, Mustafa bey listemde dahi yok, kendisinide birebir tanımam, sağol sıfır sansürcüsün ama benim için sakın birileriyle iş birliği içerisindeymişim gibi düşünme lütfen, ben açık sözlü olmaktan yanayım, antin, kuntin işler bana göre değil...
                      12 dakika önce · 
                    • Coşkun Büktel Yukarıda verdiğin façayı asla düzeltemezsin. İyi polisin de aslında kötü polis olduğu bence anlaşıldı. Okurları bilemem... Onları kandırmayı deneyebilirsin.
                      9 dakika önce · 
                    • Uğur Küçük banamı bu sözler
                      ?
                      8 dakika önce · 
                    • Uğur Küçük Benmiyim THEOPE'yi engelleyen, repertuar kurulundan geçirmeyen? Coşkun abi ben kimsenin iyi yada kötü polisi değilim, böyle bir ihtiyaç hissetmişliğimde yoktur ! Lütfen ama l
                      7 dakika önce · 
                    • Uğur Küçük lütfen beni karıştırmayın başkalarıyla...
                      7 dakika önce · 
                    • Uğur Küçük Örneğin ben sıfır sansürcü değilim, beni üzen, hakaret, küfür eden bir şeyler yazan kim olursa olsun siler engellerim nette, sizi bunlara katlandığınız için ayrıca takdir ederim...
                      3 dakika önce ·