10 Aralık 2014 Çarşamba

Emekçi halkı, sosyal devleti, tüyü bitmemiş yetimi savunanlar korkmaz...

Hayat böyledir... Hayatında hiçbir devrimci eyleme toplu iğne ucu kadar omuz vermemiş biri Nâzım Hikmet'i bile yerden yere vuran kitap basıp, sözüm ona Nâzım'dan bile daha devrimci olduğu pozlarına bürünürken, kendisi hakkında iftira attığını iddia ederek, iddiasını adalet terazisinde tartmadan sürekli öterken, alçak gönüllü davranışıyla halkın değerlerini savunan bir başkası, hiçbir zaman hak etmemesine karşın, Nâzım'ı bile gölgelemeye çalışan kara bulut ruhlunun bile hakkını savunmaya çalışır.

Yukarıdaki sözler bulanık mı? Hem de çok bulanık! Benim adım Coşkun Büktel değil, Hilmi Bulunmaz olduğu için bulanık konuşmayı sevmem!... Ben, işi barbarlarla vandalların maçına dönüştürmem!... Nâzım Hikmet'i sözüm ona değerlendiren kişi Coşkun Büktel'dir ve hiçbir zaman için hak etmemesine karşın Coşkun Büktel'e omuz veren de Hilmi Bulunmaz'dır!

Uğur Yücel'e "İFTİRA" boyutlu saldırıp, maddî çıkar elde etmek isteyen Coşkun Büktel'e Yargıtay onay vermediği gibi, bu Coşkun Büktel şimdiye dek girdiği dâvâların tümünden eli boş çıkmıştır. Benim verdiğim hukuk mücadelesine hiçbir zaman için içtenlikli biçimde ortak olmayan Coşkun Büktel hayatı boyunca sosyalist kültür için bir tek paslı çivi bile çakmadı! Sosyalizm diye, emekçi halklar diye, sosyal devlet diye ve tüyü bitmemiş yetim diye hiçbir kaygısı olmayan Coşkun Büktel, başta Arka Sıradakiler TV dizisi olmak üzere, sosyalizm önüne barikatlar kurmaya çalışmıştır... 

Ben Coşkun Büktel'in adını vererek eleştiri yapmayı sürdürürken kendisi benim hakkımda ikide bir "VANDALLAR" demektedir! Oysa yiğit olan eleştirdiği kişinin adını "açıkça, mertçe, Türkçe" vermelidir... Veremezse susup oturmalıdır. Zâten Coşkun Büktel uzun zamandır susup oturuyor! 

Daha tamamlanmayan soruşturma sürecine bile saygı duymayan Coşkun Büktel, benim kendisine İFTİRA attığımı ve iftiranın Sayın Savcı Hasan Basri Zamanis tarafından onandığını bile dile getirip, kuyruklu YALAN söylemiştir. Coşkun Büktel'le başlayan sert mücadelemiz ölünceye kadar sürecektir. Hiç kimsenin hiçbir kuşkusu olmasın... Demirkanlı'nın bile!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz