2 Aralık 2014 Salı

Coşkun Büktel, adalet, hak, hukuk, kanun tanımayarak YALAN söylüyor!

65. Asliye Ceza Mahkemesi Yargıcı Sayın Atila Öztürk, verdiği kararda, Coşkun Büktel'in yine "HAKARET EYLEMİNİN ... OLDUĞU ANLAŞILDIĞINDAN" söz etmiş ve "BERAAT" kararı vermemiştir... Büktel, bana karşı YALAN söylediği gibi, YALAN söyleyerek, kendisi adına "KARAR BERAAT!!!" diyebilmiştir!...

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***


KARAR BERAAT!!!

Mustafa Demirkanlı'nın şikayetlerine karşı savcılıktan sürekli "takipsizlik" (kovuşturmaya gerek yok) kararı aldığım bu dönemde; genellikle, savcılara doyurucu biçimde ayrıntılı savunmalar yazıyordum. Ama bir defasında üşeneceğim tuttu ve sözlü savunmayla yetindim. Sonuçta savcılık bu kez "takipsizlik" vermedi ve bana karşı kamu davasını açtı. Beni mahkum ettirmek isteyen Mustafa'ya fırsat doğmuştu. İlk celse duruşmasına, bir başka duruşmam nedeniyle girememiş mazeret koymuştum. Mustafa, bugün karşıma umutlu ve kararlı olarak ve benim gibi tek başına değil avukatıyla birlikte çıktı. Somut yalanlarını, yanıltmaca ve çarpıtmalarını sakin sakin yüzlerine vurdum ve BERAAT ederek başım dik çıktım. Davayı kaybetsem bile yine başım dik olacaktı, çünkü yalanı hayatım boyunca bir enstüman olarak asla kullanmadığım için, hiç kimse benim yalanlarımı yüzüme vurmuş olmayacaktı. Yalnızca bir tür "teknik arıza" sonucu, kazaen kaybetmiş olacaktım. İşte üç sayfalık BERAAT kararının fotokopileri.

Bakınhttps://www.facebook.com/coskun.buktel/posts/926308710720573?pnref=story

***

Coşkun Büktel'e verdiğim karşılıksız desteği çekmeye karar verince, Büktel, değneklerini yitirmiş sakat biri gibi ne yapacağını şaşırarak, doğasında olan YALAN söyleme alışkanlığını "seri hâlde" gündemde tutuyor! 

Yarın saat tam 10:00'da Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda gerçekleşecek "Cuma Boynukara Dâvâsı"na yoğunlaşmış olduğum için şimdilik kaydı ile Coşkun Büktel'in yakasını bırakıyorum!... Ne var ki, benim kitabımda YALAN söylemeyi bağışlamak asla yoktur. Yalnız bana karşı söylenebilmiş YALAN değil, ideolojik karşıtım Mustafa Şükrü Demirkanlı'ya karşı bile söylense YALAN bağışlanacak bir eylem değildir!


Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz