7 Aralık 2014 Pazar

Mahkemede bile YALAN söyleyebilen Coşkun Büktel, gerçekleri gizliyor!

Tam bir vandal istilası!... Linççi sapıklar, bu kez "Erhan Sancak Temirsade" adıyla ve beceriksizce taklit edilmiş dindar söylemlerle, en az 20 yorum girerek, tüm sayfalarımı kirletmişler. Çorap değiştirir gibi isim değiştiren vandalların son isimleri: ÜMİT ATALAY, ERHAN SANCAK TEMİRSADE... Bahadır Baruter'in kapağına provokatif biçimde saldırırken kullandıkları isimleri bir daha kullanmadılar.
Like ·  · 
  • Coşkun Büktel Açıkça, mertçe, Türkçe konuşup yazan, sayfalarında "sıfır sansür" ilkesini inatla uygulayan bir insanı (üstelik bu insan yedi yıl uğraşıp Theope gibi bir oyun yazmış olduğu halde) sevmemek ve ona takma isimler ve iftiralarla kalleşçe saldırmak için bu vandalların ne denli kirli bir zihne sahip olması gerekir diye kendime sorduğumda; lağım bile bu insanların zihnine oranla çok temiz görünür diye düşünüyorum.
  • Erkin Öz Merhaba Sayın Büktel.Sizi uzaktan takip edip mücadelenize hak verenler de var benim gibi. Bugün ODA TV' de yayımlanan "AYDINLIK YAZARI BAŞBAKAN YARDIMCISINA ÖVGÜLER DİZDİ" başlıklı yazısına göz atmanızı isterim.Tuncer Cücenoğlu hakkında yazılmıştır. Dilerim AYDINLIK grubu kendi safralarını görür. Sağlıcakla...
  • Coşkun Büktel Ben, "açıkça, mertçe, Türkçe" yazmaktan ve davranmaktan yanayım Erkin Öz kardeşim. Senin gibi kimliğini saklayanların tavsiyelerine vakit ayırmam. Hesabı nedir diye bile sormam. İlgilenen okurlar baksın.
  • Erhan Sancak Temirsade Aydınlık grubunu seviyorum. Vatanseverler, sanat kabızlığı yapmıyorlar, solculuk oynayıp kötü kitapların peşinden koşmuyorlar, devrimci shabe güçleri var. bölücü pkk lı değiller. adamlar.küfretmiyorlar. solculuk oynayan kürt bohçalı solcu tayfasının her sayıda yerin dibine batırıyorlar.bağırsaklarını döküyorlar. ayrıca tuncer beyin oyunları dünyada oynanan bilinen tek oyunlar ve onlarc.siz büktel tek bir oyununuzu bu ülkede dahi kbul ettiremediniz metnin yetersizliğinden dolayı.ayrıca erki öz de sizin sapığınız olması eğer sapık nitelemesi yapıyorsanız.
  • Coşkun Büktel Okurlara sesleniyorum! Yarın öbür gün Mustafa Demirkanlı kendi adıyla çıkıp, bu takma isimli şahısların ben olduğumu yazacak. Pek çok kez yaptığı gibi... Bu saldırıların nedenini düşünün!
  • Uğur Küçük Coşkun bey isminden şüphelendiğiniz profillerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunsanızda kim olduğu ortaya çıksa, sizce daha kolay bir yol değilmi bu, kendinizi sıkıp üzmek yerine...
  • Coşkun Büktel Değil! Facebook bu alçaklar dahil hiç kimsenin ismini hiçbir ülkeye vermiyormuş. Bu alçaklar hesaplarını kapatıp kurtuluyorlar yani... Yapabileceğimiz tek şey, sansür. Bana onu yaptırmak istiyorlar zaten. Kendileri sansürcü ya, ben de sansürcü olayım istiyorlar. "Sıfır sansür" ilkemden asla vazgeçmeyeceğime göre, tek çarem, okurların bu alçaklara karşı bilgili ve uyanık olması... 

    Anlayacağınız üzere, Hilmi'nin "bataklık" diye niteleyerek facebook'u protesto etmesi çok da mantıksız değil yani... Biz bu bataklıkta "sıfır sansür"lü bir nilüferi yaşatmaya çalışıyoruz. Bu alçak sapıklar da ille onu koparıcaz diye uğraşıyor, bu kirli amaca giden her yolu, her türlü onursuzluğu mübah sayıyorlar.
  • Uğur Küçük Aslında bataklık değilde, teknolojinin doğru kullanılmaması sıkıntısı burda da boy gösteriyor belkide, yoksa facebook'tan kan arayan insanlara bile çare bulunabiliyor örneğin...
  • Coşkun Büktel Dedim ya, nilüferler de var elbet! Ama mikrop da gayet bol... Okurlar, ne dendiğine bakacakları kadar, belki daha da fazla, kimin dediğine ve amacın ne olduğuna bakmalı ve çok dikkatli olmalı.
  • Erkin Öz Kurunun yanında yaş da yanıyor muhakkak.Sayfanızın rekor kırmasına vesile olanlardan biriyim.O rekor gecesi sabaha kadar yazılarınızı okudum.Nedeni de bir gün bit pazarında THEOPE isimli daha önce adını hiç duymadığım ama yazarına göre hayli iddialı bir eserin araştırmasını yapmaktı. Hain, alçak, sapık sıfatlarını isteyen alsın. Feyste yazdığım eleştiri yazılarından kısa bir süre sonra arkadaş listeme, teklif göndermediğim halde, elinde silahla çekilmiş bolca fotoğrafı bulunan özel güvenlik görevlisi ile arkadaş oldum!Kendimce haklı olduğuma inanıyorum. Aydınlık grubunu ben de seviyorum.Eleştiri,değişebileceğine inandığınıza yapılandır.İyilik arzusudur. Bana gelen eleştirileri de böyle algılıyorum saygılarımla.
  • Coşkun Büktel Ben sizin, Erhan Sancak Temirsade adlı sapığın benden yana (iyi polis) görünen versiyonu olduğunuzu düşünüyorum. Daha sonra sizi de benim yarattığımı ve benden yana olduğunuzu söyleyecekler. Oysa hiç öyle değilsiniz. Öyle olsanız, net ve açık konuşuyor olurdunuz.
  • Coşkun Büktel Ayşenil Şamlıoğlu ve Lemi Bilgin! Beni bunlarla uğraşmaya mahkum etmekle kendinizi neye mahkum ettiğinizin farkında mısınız?
  • Erkin Öz Türkiye Gençlik Birliği (TGB)'nin feysbuk sayfasında "Esad'dan kritik hamle" yazısına da kendimce bir eleştiri yazdım. Dikkate almak isteyen olursa diye.Tiyatrocular grubundan" Tiyatro" oynayan biri değilim.Size yapılan haksızlığın altında tüm ülkeyi ilgilendiren ciddi bir durum var. Farkındayım ve bu durumdan rahatsızım!
  • Coşkun Büktel Bu rahatsızlıkla bunca yıl barışık yaşamışken hiç zahmet etmeseydiniz. Bu soyut laflar bana destek filan olmuyor nasılsa...
  • Erkin Öz Kelimelerin gücüne inanmalısınız.  Yıllarca tiyatroya gitmedim. Rahatsızlıktan uzaktım.
  • Coşkun Büktel Bu anlamazdan gelme taktiğini yalnız ben değil, okurlar da çok iyi tanıyor.
  • Coşkun Büktel Ah, Ayşenil! Ah, Lemi! Tarih sizi asla beraat ettirmeyecek.
  • Erkin Öz Okurunuz bol olsun. Erkekler arasındaki iyi arkadaşlıkların kavgayla başladığına inanırım.Henüz hır çıkarmış değilim gerçi.
  • Coşkun Büktel Ayşenil ve Lemi! Okuyun bunları!
  • Coşkun Büktel Takma isimli vandallardan bir saattir ses yok. Onlar görevlerini yapıp çekildiler. Şimdi sıra Mustafa'nın kendi adıyla sahne alıp sakin sakin beni suçlamasında...
  • Coşkun Büktel Nerde kaldın be Mustafa, nerdeyse, artık kimse yutmaz diye vazgeçtiğini düşünmeye başlamıştım.
  • Coşkun Büktel Burak Caney takma isimli sapığa teşekkür eden de mi orospu çocuğu? Ha, Mustafa? Okurlar arasında Burak Caney'in kim olduğunu, neler yaptığını ve ona kimin teşekkür ettiğini bilmeyenler varsa, buyrun, hepsi şu linkin http://hilmibulunmaz.blogspot.com/.../burak-caney-fotoraf... ve de şu linkin ucunda:http://www.coskunbuktel.com/linkburakcaneyyazilari.htm
  • Coşkun Büktel Diyorsun ki: "bu takma isimlileri yaratan Orrospu çocuğudur!!! Sakın bana küfrettin deme! Ben şerefsizlere küfrediyorum." Ben niye "bana küfrettin!" diyeyim Mustafa?! Takma isimli Burak Caney'e teşekkür etme noktasından, takma isimlilere "orospu çocuğu!" ve "şerefsiz" deme noktasına gelmene çok sevindim. Bir de diyorsun ki, "bunları bana maletmeye kalkan da kendi sıfatını kendine yakılştırsın"... Ben bunları mal edecek senden daha uygun bir aday, bütün bu öfke nöbeti gösterine rağmen, ne yazık ki, göremiyorum, Mustafa! Çünkü hepsi senin türkünü söylüyor ve aynen senin taktiklerini uyguluyorlar. Bir dönem, acaba Mustafa'ya kafayı takmış ve onu zan altında bırakmak isteyen biri ya da birileri olabilir mi, diye de düşünüyordum. Oldu da böyle birileri. Ama çok beceriksizdiler ve zaten erkenden pes edip veya hidayete erip saldırmayı bıraktılar. Timur bile bıraktı, zaten senin eline su dökemiyordu. Bir tek sen, takma isimle ya da gerçek isminle, bana ve bize saldırmayı bırakmadın. Çünkü sen, diğerlerinden farklı olarak, bize saldırmakla maddi menfaatlerini savunuyordun. Ve de zaman içinde o kadar çok açık verdin ki, artık o başlangıçtaki kuşkum milyonda bire kadar küçüldü. Üstelik, diyelim ki, o milyonda bir ihtimal gerçek ve sen takma isimli sapık değilsin. Ne fark eder? Takma isimli sapık olmakla takma isimli sapığa teşekkür etmek arasında önemli bir fark yok ki... Bana açıkça iftira eden orospu çocuğuna teşekkür ettiğine göre, benim sana haksızlık etmiş olma ihtimalim, sıfır.

    Bunların (yani bu takma isimlilerin) en iğrenç ilk örneği olan Burak Caney'i desteklemiş ve ona teşekkür etmiş olduğunu hatırlasaydın, takma isimli sapıklara "orospu çocuğu" diyerek, bir bakıma kendi kendine küfretmiş durumuna düşmezdin herhalde... (Yani yine alkollüyüz herhalde) Şimdi bütün bu gerçekler ortada dururken, bu sapıkları senden başka birine mal etmek haksızlık olmaz mı? Ayrıca uzun zaman bunları bana mal eden de sen değil misin? Sen bana mal edince elbette çok saçma ve adice oluyor ve beni hiç rahatsız etmiyor, tabii... Ama ben sana mal ettiğimde, gayet inandırıcı oluyor; belki tek seçeneği değil ama kesinlikle en gerçekçi seçeneği mal etmiş oluyorum. Bu yüzden senin dediğin gibi kendime bir sıfat yakıştırmam gerekirse, "gerçekçi" sıfatını yakıştırıyorum.

    Senin karşına çıkmama gelince? Sahibinin sesi bir tetikçi'nin karşısına çıkarak neyi ispat etmeyi umabilirim ki? (Kaldı ki, ben mütevazı davranıp sana şans tanıdım. Tamam karşılaşalım, "kap kukuletanı gel!" dedim, ama sen öne sürdüğüm bu biricik şartı kabul etmedin. N'apalım, o da senin tercihin.) Seninle ilgili her şeyi belgelemişim zaten. Birinin karşısına çıkacak olsam, senin iftiralarınla iftirasını örtbas etmeye çalıştığın Özdemir Nutku'nun karşına çıkardım. Dergisinde iftirayı kapak yapmış senin gibi bir yayıncıya, reklam verdikleri, tüyü bitmedik yetimin parasını senin cebine aktardıkları için Lemi Bilgin'in ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun karşına çıkardım. Ama onlar benim karşıma çıkmazlar, tabii. Çünkü böyle bir zorunlulukları yok. Ama ben senin gibi küfürbaz olmadığım için, karşıma çıkmayı tercih etmiyorlar diye onlara senin gibi küfredemem elbette: Şu senin laflarını benim onlara söylediğimi bir hayal etsene: "Karşıma çıkmadan bu iftiralarla yaşamayı tercih ediyorsan(ız) bu ancak sana (size) yakışır. Pis iftiracı, yalancı(lar)... Yüreğin(iz) ve kendin(iz)e güvenin(iz) varsa karşıma çık(ın) pis iftiracı(lar)... Utanma duygusunu yitirmiş sahte yazar (sanatçılar)..." diye naralandığımı düşünsene! Mazallah, koskoca Theope yazarını herkes Mustafa Demirkanlı kadar sarhoş sanır.
  • Coşkun Büktel Demirkanlı'nın naralanmasına bakıp da, onun haksızlıklara isyan eden masum bir mağdur olduğunu sakın kimse düşünmesin! O yalnızca, şu cümleme inat olsun diye, beni yalancı çıkarmak için, sakin olmaktan vazgeçti. Mustafa'nın naralanmasından önceki yorumumda şöyle demiştim: 

    "Takma isimli vandallardan bir saattir ses yok. Onlar görevlerini yapıp çekildiler. Şimdi sıra Mustafa'nın kendi adıyla sahne alıp sakin sakin beni suçlamasında..."

    Mustafa, işte sırf bu cümlem yüzünden, aklı sıra beni yanıltmış olmak için, böyle naralanıyor. Bunun böyle olduğunu anlamak için Mustafa'nın suç dosyasına bir göz atmak yeterli:http://www.coskunbuktel.com/linkdemirkanliyalanlari.htm
  • Coşkun Büktel Ha, bir de "adımı kullanma" demişsin. Adını kullanmayayım istiyorsan, biiiir, önce, adını linç iftiracılarının listesinden sileceksin. İkiiii... neyse, sonraki şartlarımı, birinciyi yerine getirdiğinde söylerim.
  • Kerimcan Muhlis Üstüngel Mustafa beyi sevmiyor taktir ediyorum niyemi ? Çünkü sizin o dilbaz ustalığınızla ancak kendisi mücadele ediyor koca tiyatro camiasındaki sözde cesur adamlar arasında.
  • Coşkun Büktel Şu seni takdir ettiğini söyleyen ve bugün yine tüm yorumlarımın altına provokatör yorumları eklemiş olan Kerimcan Muhlis Üstüngel takma isimli şahıs hakkında ne düşündüğünü söylememişsin, Mustafa? Hadi bu kez ben bi şey demeyeyim de, haddini sen bildir ona! Takma isimle ya da kimliğini saklayarak ve senin tezlerini kullanarak bana saldıranlar, sence ne çocuğudur, Mustafa? Kerimcan Muhlis Üstüngel adıyla yazan şahıs sence ne çocuğudur? Yaz da faaliyet gösterdiği her yere, bakın Demirkanlı bu adam hakkında ne diyor diye ekleyelim ve okurlar bilinçlensin. Senin takma isimler kullandığının ya da takma isimlileri desteklediğinin somut ispatı, takma isimlilerin ağababası Burak Caney'e teşekkür etmiş ve onun korsan sitesine yazı yazmış olmandır:

    (Burak Caney'in kim olduğunu, neler yaptığını ve ona kimin teşekkür ettiğini bilmeyenler varsa, buyrun, hepsi şu linkinhttp://hilmibulunmaz.blogspot.com/.../burak-caney-fotoraf... ve de şu linkin ucunda: http://www.coskunbuktel.com/linkburakcaneyyazilari.htm)

    Ayrıca benden yıllar önce, Burak Caney'in ortaya çıkmasından bile yıllar önce, Kemal Kocatürk de seni takma isim kullanmakla suçlamıştı. İlayda diye bir takma isimle Kemal Kocatürk'e karşı yorum yazarak kendine avantaj sağlamaya kalkınca, Kocatürk bunu yüzüne vurmuştu. Yani senin bu konuda sicilin hiç tekin değil. Peki sen beni hangi delile dayanarak takma isim kullanmakla suçluyorsun? Hiç! Hiçbir delile dayanmadan, sadece kötülük olsun diye suçluyorsun.

    Erbil'in bana "hayatımdan defol" demesi, senin bana "Karşıma çıkmadan bu iftiralarla yaşamayı tercih ediyorsan bu ancak sana yakışır. Pis iftiracı, yalancı... Yüreğin ve kendine güvenin varsa karşıma çık pis iftiracı... Utanma duygusunu yitirmiş sahte yazar..." demen, beni hiç etkilemez, Mustafa! Ben yalnızca makul okurları inandırabilme ihtimali bulunan yalanlardan etkilenirim. Bu salakça laflara cevap bile vermem.

    Ana sponsoru Demirkanlı olan iftira ve linç kampanyası hakkında, Mustafa'ya yancılık eden takma isimli sapıkların ve Mustafa'nın ürettiği laf salataları yerine, gerçekleri ve belgeleri (eğer hâlâ görmeyip de) görmek isteyen okurlar, şu sayfaya mutlaka bir göz atmalılar:http://www.coskunbuktel.com/lincimzacilari.htm
  • Coşkun Büktel Mustafa Demirkanlı'nın birtakım "kıvırma" emareleri göstermesi nedeniyle yukarıdaki iki yorumun birincisini silebileceği ihtimali bize yüksek görünüyor. O nedenle, Mustafa'nın ilk kez bu denli galiz biçimde küfrettiği o ilk yorumun bir kopyasını buraya da kaydediyoruz:

    MUSTAFA DEMİRKANLI: Büktel, sen ne kadar korkak bir adamsın ve sen ne kadar yalanı ilke edinmiş bir adamsın ve sen Büktel ne kadar iftiracı bir adamsın. Adamsan karşıma çık, ne diyeceksen yüzüme söyle, bunu sana defalarca söyledim ve sen hepsinde kaçtın... Sadece yalan, iftira ile yaşamayı tercih ediyorsun. Eğer sen adamsan, karşıma çıkamıyorsan sıkıştığın yerde adımı kullanma! Bu takma ismlilerin sahibi tam bir orospu çocuğudur, bunları bana maletmeye kalkan da kendi sıfatını kendine yakılştırsın ama Büktel bir daha belgesiz konuşmam deme, eğer utanma duygun varsa. Tekrar ediyorum, bu takma isimlileri yaratan Orrospu çocuğudur!!! Sakın bana küfrettin deme! Ben şerefsizlere küfrediyorum, o şerefsiz elini kaldırırsa, "benim o derse" ben de evet o elini kaldırana küfrettim diyeceğim. Karşıma çıkmadan bu iftiralarla yaşamayı tercih ediyorsan bu ancak sana yakışır. Pis iftiracı, yalancı... Yüreğin ve kendine güvenin varsa karşıma çık pis iftiracı... Utanma duygusunu yitirmiş sahte yazar...
  • Coşkun Büktel Mustafa Demirkanlı, tam tahmin ettiğimiz gibi, kendinden bekleneni yaptı. Yukarıda kopyasını aktardığımız küfür içerikli yorumunu silerek örtbas etti. Defalarca hesap sorduğumuz halde, o küfürlerin ne kendisine ait olduğunu itiraf etti ne de "bana ait değil" diyerek yalan söyleyebildi. Bakınız:http://coskunbuktel.com/bukteldemirkanikacakoynamak.htm