21 Aralık 2014 Pazar

Dinsizin hakkından îmânsız yada Büktel'in hakkından Demirkanlı geliyor!

Coşkun Büktel, Diyor Ki:

Coşkun Büktel, diyor ki:

Sizce bu küfürleri yazan kim ve kime yazmış:


"YÜZSÜZ, KALİTESİZ, PİSLİK, AŞŞAĞILIK, ŞEREFSİZ, İNSANLIK DÜŞMANI, SAHTEKAR, KÖPEK, KORKAK, KİMLİKSİZ, NAMUSSUZ, ORROSPU ÇOCUĞU"
O küfürleri ben, Avi Maraşlıyan için yazdım, hani Büktel'in nedense kendisini sürekli savunmak zorunda hissettiği ve savunduğu facebook arkadaşı, twitter'da takipçisi olan Avi Maraşlıyan için yazdım. Yukarıdaki küfürleri yiyip yiyip sesini çıkartmayan madrabaz için yazdım, yazmamın nedeni tahmin edildiği gibi tahrik edip, "YETER BE" diyebilecek onuru olduğunu varsaymamdan kaynaklandı ama nerdeeee, onursuzluk Büktel'in face arkadaşı için olağan bir durum…
Konuya Devam Etmeden…

Bir önceki yazımda Büktel'in kendi belgesiyle kendi yalanını açıkladım, Büktel'den ses yok, ne yalanlama (Neyi yalanlayacak ki?) ne de bir özür. Büktel'in tavrı budur, kanıtlayamayacağınızı sandığı konuda size küfreder, sonra unutur kendini yalanlar ve 3 maymunu oynamaya devam eder, "Hamili Kart Yakinimdir" başlıklı yazı için belki -çok minik bir olasılıkla- utanır da özür diler diye bekledim ama tık yok. Büktel şu cümlesini inanarak yazar ve bu cümlesine güvenir, sığınır: 

"VANDALLAR OKURLARIN SAFLIĞINA FAZLA GÜVENİR"
Ana konuya kaldığımız yerden devam edelim.
Avi Maraşlıyan, üstelik Orak-Çekiç'i kapak fotosu yapmayı tercih etmiş.
Avi Maraşlıyan, üstelik Orak-Çekiç'i kapak fotosu yapmayı tercih etmiş.
Coşkun Büktel Bu Onursuzu Neden Savunur?

Coşkun Büktel'in tanıdığına kuşkum yok ama açıklamaktan kaçınıyor, tanımıyorum diyor ama tanımadığı bir sahtekarı koruma altına almaktan da geri durmuyor. Acaba neden?
Büktel: "Mustafa’nın küfrettiği kişi, Avi Maraşlıyan takma adıyla ama sapıklıktan uzak, gayet makul ve mantıklı eleştiriler yazan ve hiç kimseyle polemiğe girmeyen bir tiyatro eleştirmenidir. Avi Maraşlıyan'ın, o küfürleri hak etmiş olmak için, Mustafa'ya karşı işlediği en küçük bir suç ya da kışkırtma söz konusu değildir."
Avi Maraşlıyan isimli şahıs, Burak Caney denen herifin ikinci versiyonudur, sanal alemde var olma tarihleri hemen hemen aynıdır. Biri iyi polis, diğeri kötü polis olarak tiyatro dünyasına adım attılar, daha doğrusu adım attı o tek kişi.
Avi Maraşlıyan şerefsizdir, çünkü bir başkasının fotografını izinsiz kullanmaktadır. Avi Maraşlıyan takma adı kullanıp da bir başkasının fotosunu kullanan bu şerefsiz, anasının ya da karısının fotosu kullanılsa ne derdi? Dahası ve önemlisi bu tacize Büktel neden ses çıkartmaz ve onaylarcasına bu şerefsizi savunur? Ne kadar çok küfür ediyorum değil mi? Daha da çok edeceğim.
Avi Maraşlıyan, Coşkun Büktel'in sıkı takipçisi, Büktel'in twitter'daki ikinci hesabını da takip ediyor.
Avi Maraşlıyan, Coşkun Büktel'in sıkı takipçisi, Büktel'in twitter'daki ikinci hesabını da takip ediyor.
Çoşkun Büktel, Avi'yi Tanımaktadır Büktel, Avi'yi çok iyi tanımaktadır, bilmektedir, en hafif deyimle tahmin etmektedir, bunu da zaman zaman satır arasında dile getirmekte. Benim, Feridun Çetinkaya'yı işaret ettiğimi söylemekte, ben ima bile etmedim, Çetinkaya'nın bu kadar onursuz olacağı aklımın ucundan bile geçmez. Büktel, neden Feridun'u işaret etti, yoksa saklamaya çalıştığı kimliği gizlemeye yarar diye mi düşündü? Ben sadece Fatsa'nın F'si demiştim, bu da Büktel'in aklına nedense Feridun Çetinkaya'yı çağrıştırdı, ya da işine öyle geliyordu. Çankaya’nın Ç'si de diyebilirdim, hatta diyorum da, örnekleri çoğaltabilirim. Balıkesir'in B'si, Corlu'nun C'si…
Çoşkun Büktel, gerçek kimlik olmadığını düşündüğü (zaman zaman gerçek olanları da aynı biçimde suçlamıştır) inasanları anında siler ve engeller, ancak Avi Maraşlıyan hep başköşesindedir, bunun açıklamasını da hiçbir zaman yapmamakta / yapamamaktadır.
Bakın bakalım Avi Maraşlıyan, facebook'da ne zaman doğmuş!
Bakın bakalım Avi Maraşlıyan, facebook'da ne zaman doğmuş!
Avi Maraşlıyan’la mail yoluyla yazışmıştık, tiyatronline da yazdığı için oraya gönderdiği mailler yoluyla da 3 adet IP tespit ettim: Eski evi, yeni evi ve işyeri.
Yapabileceğim tek yol vardı, Büktel'in "kankam" dediği Hilmi Bulunmaz'ın beni dave ettiği 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne, konuyla ilintili olduğu için IP'leri vererek, kimlik tespiti istedim ama Sayın Yargıç bu talebimi yürürlüğe koymadı, beraat verdi, mahkum etseydi şansımı Yargıtay'da da deneyecektim ama olmadı..
Bunu bildiği halde, Avi Maraşlıyan'ın ben ya da yönlendirdiğim biri olduğunu iddia edecek kadar gözü kararmış durumda. Ama zaten Çoşkun Büktel için doğrunun anlamı, kendini haklı gösterecek herşey, gerçek Büktel'in işine gelendir.
Benim doğrudan gidip bu IP'lerin kimliğini verin deme şansım yok, yasalar buna cevap vermiyor. Ama bir yolu var, Büktel, Demirkanlı, Avi Maraşlıyan'ı bahane ederek, önce F dedi, şimdi de Ç diyerek, yani Çoşkun Büktel'in ilk harfini kullanarak o küfürleri bana yaptı, şikayetçiyim diye savcılığa şikayet dilekçesi versin ve gerçekten kendisi ya da o çok yakını değilse, eldeki Avi Maraşlıyan IP'lerinden bu şerefsizin kimliğini bulalım.
Sizce yapar mı? Yapabilir mi? Tabii ki hayır.
Avi Maraşlıyan, grup da kurmuş, grubunun takipçileri de varmış, tüymeseydi muhtemelen bu sayı çok yukarılara çıkabilirdi.
Avi Maraşlıyan, grup da kurmuş, grubunun takipçileri de varmış, tüymeseydi muhtemelen bu sayı çok yukarılara çıkabilirdi.
Büktel'e soru 1) İzinsiz başkasının fotosunu kullanmak suç değil mi? En azından etik mi? Bu şerefsizi en azından bu konuda neden eleştirmiyorsun?
Büktel'e soru 2) Gerçek kimliği olmadığını bildiğin ya da ileri sürdüğün insanları (Tabii hoşuna gitmeyen kimliğini bildiklerini de) anında silip, engelliyorsun, Avi'nin senin için ayrıcalığı ne? Hiçbir bilgisi yok, olanlar da yalan.
Şöyle bak, izinsiz foto kullanan bir şerefsiz, neden korumaya devam ediyorsun? Mantıklı ya da mantıksız bir yanıt verebilir misin?
Hayır veremez, çünkü…
Sonraki yazımda Coşkun Büktel'in "hangi eleştirilerini" dava ettiğimizi, eleştirileriyle birlikte yazacağım ama çok yere (…..) koyarak, başka türlü yayınlayamam.