6 Ocak 2015 Salı

Bize HAKARET eden Büktel, İFTİRA atıp, YALAN söyleyerek suç işliyor!



Coşkun Büktel 2 yeni fotoğraf ekledi.

Davalarım için belge ararken buldum. Aradığımda kolay ulaşabilmek için buraya da kaydediyorum. İki yazının nasıl olup da aynı kişi tarafından yazılmış olduğu, dünyada yapılacak ilk psikoloji sempozyumunda irdelenmeye değer diye düşünüyorum.
"THEOPE'Yİ OKUMASAM EŞEKTEN FARKSIZ BİRİ OLURDUM."
  • Hüsamettin Oğuz ve Gelecek Yarınlar bunu beğendi.
  • Coşkun Büktel OKUNMA KOLAYLIĞI İÇİN:

    Hilmi Bulunmaz

    19 Aralık 2007

    Theope'yi okumamak toplumsal suç değil; Theope'yi engellemek tiyatral bir suçtur. Theope'yi okumamak, Theope'yi azaltmaz. Okumayanı azaltır. Theope'yi okumadan, tiyatro sanatıyla uğraşmak olanaksızdır. Theope'yi okumadan tiyatro sanatıyla uğraştığını iddia eden biri, yumurtasız omlet yaptığını yada yediğini iddia eden bir salaktan farksızdır. Ben Theope'yi okudum diye övünmüyorum. Theope'yi okumasaydım, eşekten farksız biri olurdum. Sırtıma konulan her yükü aptalca taşırdım. Yalancılarla, iftiracılarla, sansürcülerle, sanal canavarlarla işbirliği yapabilecek denli donanımsız biri olurdum. Yada şöyle denilebilir: Theope'yi okuyabilecek donanıma sahip olduğumdan; yalancılarla, iftiracılarla, sansürcülerle, sanal canavarlarla işbirliği yapmıyor, hakikat sever Coşkun Büktel ile işbirliği yapıyorum. Bu durumda kazanan Theope olmuyor; okuyan oluyor. Theope okunmadığında, yitiren Theope olmuyor; okumayan oluyor…

    (Hilmi Bulunmaz'ın henüz yayımlamadığı; "Tiyatroda 'Üçüncü Abdülhamid' istibdadı" başlıklı yazısından.)
  • Coşkun Büktel HİLMİ BULUNMAZ KENDİ YAZILARINDAN OLUŞAN BU SAYFAYI KALDIRTMAK İÇİN YARGIYA BAŞVURMUŞ. BENİM YARGIYI BABAMIN ÇİFTLİĞİ SANDIĞIMI SÖYLEYEREK, COŞKUN BÜKTEL'İ DURDURMAK GEREKTİĞİNİ İDDİA EDİYOR. BENİ DURDURMAK İÇİN DE, KENDİ YAZILARINI YARGI YOLUYLA DURDURMAYA ÇALIŞIYOR. HEY ALLAHIM, AKLIMI KORU! BEN ONU YARGIYA ŞİKAYET ETMİYORUM DİYE DÜĞÜN BAYRAM EDECEĞİNE...
  • Coşkun Büktel HİLMİ'Yİ MUHATAP ALMIYOR, ELEŞTİRMİYOR, SIRF TEŞHİRLE YETİNİYORDUM. HATTA TEŞHİRDEN BİLE VAZGEÇMİŞTİM. AMA İLGİMİ ÇEKEKECEK BİR SAÇMALIK BULMAYI YİNE BAŞARDI.
  • Coşkun Büktel YAPTIĞIM YANLIŞI KEDİ PİSLİĞİNİ ÖRTBAS EDER GİBİ SİLMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN, YANLIŞI AÇIKLIYORUM: BİR ÜSTTEKİ YORUMUMDA "BENİM YARGIYI BABAMIN ÇİFTLİĞİ SANDIĞIMI SÖYLEYEREK" DEMİŞİM; BU YANLIŞ. DOĞRUSU ŞÖYLE OLACAK: "BENİM 'İNTERNETİ' BABAMIN ÇİFTLİĞİ SANDIĞIMI SÖYLEYEREK". HİLMİ, "YARGIYI", DEMEMİŞ, "İNTERNETİ" DEMİŞ. HİLMİ'DEN VE OKURLARDAN ÖZÜR DİLERİM.